Semesterbostäder & hotell i Briatico

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den tidigare fiskestadens samlingspunkt, är den lokala piazzan (torget) som är full av vitalitet på de varma sommardagarna. Det mesta i staden är placerat över havet, med en vacker utsikt över det Tyrrenska havet. 

Briatico omtalas för första gången i de historiska källorna på 1100-talet. Staden, som idag har runt 4000 invånare, var dock tvingen att återuppbyggas efter ett jordskal år 1783, men ett fåtal rester från den gamla stadskärnan kan fortfarande ses. Dessa inkluderar ruinerna av vakttornen för en medeltida borg som låg vid kusten och utgjorde försvar mot invasioner.

Här finns ett mindre, men förnuftigt urval av restauranger, caféer och inköpsmöjligheter. Knappt en kilometer från Briaticos piazza ligger en trevlig sandstrand, och detta är bara en av många bra sandstränder i området. Det är också perfekt att hyra en bil och åka iväg på utflykter längs kusten till de andra små, charmiga städerna. Det tar t.ex. inte lång tid att åka till stämningsfulla Tropea, som har både en härlig strand och ett stort utbud av restauranger. 

Karta över Briatico

Klicka på kartan för att få en överblick över staden samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. Du kan också se avstånd till olika flygplatser i Kalabrien. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, semesterlägenhet eller villa i Briatico?

Hos In-Italia hittar du ett urval på flera hundra semesterbostäder i Italien, vilket inkluderar ett brett urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Kalabrien. Trots det stora urvalet är det inte svårt att hitta precis den semesterbostad som passar just dina behov och önskemål för semestern.

Du behöver endast skriva in dina semesterdatum i sökmotorn överst här på sidan, för att få en översikt över alla lediga inkvarteringsmöjligheter i och runt Briatico. Är du på jakt efter en viss typ av bostad, kan du nyttja filterfunktionen i sökmotorn. Här kan du bland annat ange önsningar om faciliteter och läge.

>>> Hotell och semesterbostäder i Kalabrien - jämför priser och boka online

Läs mer om Briatico

Dölj texten
 
 
search map