Boka hotell eller semesterbostad i Italien 2018

Semester Italien i 2018
 
Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Kom ihåg att du redan nu kan förhandsboka din sommarsemester i Italien 2017!

Vi mottager dagligen bokningar och förfrågningar från stamkunder som önskar säkra sig en bestämd semesterbostad eller hotell till 2018. Detta är vi naturligtvis mycket glada för. Det är framförallt i de populära sommarveckorna i juli och augusti som det snabbt blir utsålt på de mest populära hotellen och semesterbostäderna. Har du därför ett speciellt hotell eller en bestämd semesterlägenhet du gärna vill förhandsboka, så är det inte för tidigt!

Boka tidigt rabatt

En annan fördel med att boka ditt hotell, semesterlägenhet eller semesterhus i god tid är att du alltid får ta del av de bästa rabatterna, även kallade early-booking-discount på hotellspråk! Ofta förekommer det ganska stora boka-tidigt-rabatter från hotellen när du bokar i god tid, och du kan alltid se den aktuella rabatten under varje enskilt hotell i prislistan.

De mest populära hotellen och semesterboendena

Via nedanstående länk kan du se vilka hotell, semesterlägenheter och semesterhus som är mest populära bland gästerna, och vi har framhävt fem favoriter som vi vet alltid blir utsålda i juli och augusti! Skolornas sommarlov i 2018 börjar för många i början av juni och slutar i mitten av augusti, men det är alltid en bra idé att kontrollera era barns skolkalender. Veckorna 27, 28, 29 och 30 är de absolut största veckor när vi talar om semester och solsemester i Italien.

De mest sålda semesterboende hos In-Italia

Gratis avbokning

Hos In-Italia binder du dig inte till din bokning. Med våra avbokningsregler i ryggen kan du ofta både ändra och annullera din bokning nära in på avresan. Därför kan du alltid annullera en förhandsreservation, och få återbetalt din deposition. Detta gäller dock inte ifall det forekommer särskilda regler, som t.ex. vid bokning av ett privat hus / villa. etc. Detta kommer dock alltid framgå av den bekräftelse du får i samband med bokningen, och innan du betalar depositionen.

Bland våra mest populära destinationer för tidig bokning av semesterresa, höstresa och påskresa i 2018 finns bl.a.

5 utvalda hotell för semestern i 2018

Antica Taverna Casagrande semester i 2016

Foto: Antica Taverna Casagrande i Toscana

 

La Collina dei Nebrodi på Sicilien

Foto: La Collina dei Nebrodi på Sicilien

 

Torre delle Fate i Veneto

Foto: Torre delle Fate i Veneto

 

La Torre Antica i Toscana 2016

Foto: La Torre Antica i Toscana

 

Agriturismo San Vittorino i Umbrien 2016

Foto: Agriturismo San Vittorino i Umbrien

Skidsemester, påsksemester och höstlovsresor i 2018

Planerar du en semester till Italien i Påsken, vintersemester eller en höstresa så är det oavsett vilket en god idé att boka i god tid. Speciellt påskresan blir ofta utsålda då det ju inte bara är i Sverige vi håller semester i påskdagarna. Skidresor ligger normalt i vecka 7, 8 och 9 och höstlovsresor ligger i princip alltid vecka 44, 45 eller 46. Detta gäller även för 2018.

Med In-Italia kan du ankomma till ditt bokade boende eller hotell även på andra dagar än lördagar (bortsett skiddestinationerna), vilket betyder att du inte behöver resa en lördag eller söndag. Det är ett bra tips att ha i bakhuvudet om du ska boka flygbiljetter då de ofta är billigare på vardagar än på helgerna.

Var uppmärksam på att reser du i sommarmånaderna juni, juli och augusti finns det flera hotell och semesterboende (framför allt utmed kusterna) som har fast ankomstdag. Byte sker då oftast på lördagar. Denna information framgår alltid i sökmaskinen när du söker efter priser.

Kom ihåg att du redan nu kan förhandsboka din sommarsemester i Italien 2017!

 
 

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

search map