Hyrbil i Italien - jämför priser på billig bilhyra

 

Hämtar innehåll

Boka din hyrbil i Italien med Auto Europe, men läs först dessa goda råd om bilhyra!

  • In-Italia förmedlar uteslutande bilhyra via Auto Europe, och därför ska samtliga förfrågningar gällande bilhyra ske till Auto Europe
  • Vi rekommenderar att du alltid bokar en hyrbil hos ett känt urhyrningsbolag, som t.ex. Avis, Hertz, SIXT och Europcar. Du hittar dem alla i ovanstående sökmaskin.
  • Lågprisbolag som t.ex. Goldcar och Rhodium kan vi inte rekommendera, även om de ofta har de lägsta priserna. Det finns en orsak till att de är billiga och har många klagomål. Hos In-Italia har vi svartlistat de värsta biluthyrningsbolagen i sökmaskinen.
  • Läs alltid noga igenom hyresavtalet innan du bokar din bil. Du hittar aktuella hyresvillkor i sökmaskinen från Auto Europe.
  • Se till att du har rätt försäkringar, och kontrollera om du täckas av din reseförsäkring eller hemförsäkring, innan du beställer extra försäkring.
  • Få svar på dina frågor om bilhyra i Italien i FAQ - ofta ställda frågor - om bilhyra hos Auto Europe.

Kontakt och information om Auto Europe

  • Auto Europe har en kundservice som är öppen 24 timmar om dygnet, året runt. Kontaktinformation framgår av din voucher från Auto Europe.
  • Auto Europe, som har europeiskt huvudkontor i München, har också svensk kundservice som du kan nå på telefonnummer 020 888 527 eller 020 888 528 (från mobil)
 

Biludlejning i Italien

Bilsemester till Italien

Vill du istället uppleva Italien i din egen bil så hittar du tips och råd i vår artikel om en bilsemester till Italien här.

Det kan vara ytterst praktiskt att ha en hyrbil under din vistelse i Italien, om nu resan inte går till en storstad som Rom eller Venedig, eller om du kör din egen bil ner genom Europe. I ovanstående sökmaskin kan du jämföra priser och lediga hyrbilar i Italien från mer än 500 olika biluthyrningsbolag. Du hittar hyrbilar i alla flygplatser i Italien, samt i de större städerna. Observera att du inte inte hyr bil genom In-Italia, utan via Auto Europe, som är en av världens största förmedlare av billiga hyrbilar. Vi rekommenderar alltid, att du läser igenom hyresvillkoren noga, oavsett om du hyr bil in Italien via Auto Europe eller via en annan förmedlare, t.ex. CarTrawler. Kom också ihåg att försäkra dig om vad som ingår i hyran, t.ex. gratis avbeställning, fria kilometer och bensinpolicy. 

Tips och råd om biluthyrning

Vi kan inte säga det ofta nog: tänk dig för innan du hyr bil i utlandet! Se till at hyra med full tank både vid avhämtning och avlämning, se till att teckna de nödvändiga försäkringarna hemifrån, och se över din reseförsäkring då den ofta inte täcker biluthyrning. Undvik att hyra de billigaste bilarna från okända sällskap - det finns en anledning till att de är billigare än stora kända sällskap som till exempel Hertz, Avis, SIXT, EuropCar och Maggiore för att bara nämna några.

Vill du har fler goda råd om att hyra bil i Italien så kan du läsa mer hos Motormännenes Riksförbund egenom att klicka här.

 
search map