Villasemester med hela familjen? Hyr en villa i Italien

Villa Giola
 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

Har du ett önskemål om att ha en pool till förfogande endast för dig och din familj? Vill du helst ha din egen trädgård där du inte behöver följa gemensamma regler som öppettider för poolen eller när och hur man kan sitta och njuta av utsikten från terrassen? Enstaka hus riktar sig åt par som reser på tu man hand, men majoriteten är bäst till stora familjer eller sällskap, eller rent av grupper som föredrar ett hus framför hotell.

>>> Se också våra mest populära semesterhus och villor i Toscana

Handplockade villor i hela Italien

Vi har valt ut mer än 100 villor i hela Italien, där du kan hyra för en semester där nyckelordet för vistelsen är självständighet. Med egen villa har du ofta de bästa korten på handen för att koppla av i en miljö som lovar 100% privatliv.

Hyr en villa i Italien och upplev glädjen av att ha din alldeles egna "resort". Priset per person är ofta mycket attraktivt, framförallt om antalet gäster motsvarar villans antal bäddar och kan du dessutom hyra utanför högsäsongen får du mycket för pengarna.

Våra gäster hyr ofta villa i samband med:
- Jämn födelsedag
- Bröllopsdag
- Storfamiljen på semester
- Företagsresa eller gruppresa

Möjligheterna är många, och med vårt breda utbud kan du säkert hitta något som passar dina behov. Tveka inte att kontakta oss på telefon, e-mail eller chatt - så hjälper vi dig hitta rätt ställe för en underbar semester.

Villor med unik arkitektur och charm

Om du känner Italien så känner du även till italienarnas ojämförligt charmiga arkitektur, ofta med hjälp av lokala material. Italienska hus är svala och alltid med gott om plats utomhus så att du kan njuta av solen oavsett årstid, och i köket kan du även trolla med ingredienser från den lokala marknaden.

När du hyr en villa i Italien får du allt som oftast egen pool och privat parkering på köpet. Njut av livet med dina nära och kära på terrassen med ett gott glas vitt vin och nybakat från det lokala bageriet medan barnen leker och plaskar i poolen. Ta på utflykt till spännande städer och i den vackra naturen i din egen takt. Det är semester på italienska.

Utvalda semesterhus i Italien:

 
 

Populärt i Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

Hotel Leopold

Moneglia

search map