Hotell i Trieste

Hotel Parenzo

 
Hotel Parenzo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Parenzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Trieste här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Parenzo ligger centralt i Trieste i en mindre gata med behagligt gångavstånd till det kända torget Piazza dell'Unita d'Italia och den idylliska Canal Grande med små jollar och caféer.

Det är tal om ett ganska litet familjedrivet hotell som presenterar sig fint och inbjudande. Hotellet har ett avtal med ett närliggande parkeringshus (mot tillägg).

Läs mer om Hotel Parenzo

Ca. 400 meter från hotellet ligger deras restaurangen Al Vecio Canal där man specialiserat sig på öl och god mat. Det är möjligt att boka halvpension (mot tillägg) vid ankomst. Frukosten serveras som buffé i frukostmatsalen med det valvade taket. Det finns gratis wi-fi på hotellet.

Rummen
- De totalt 30 rummen ligger fördelade på fem våningar i en byggnad med hiss. Alla rum har aircondition, takfläkt, sat-TV, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork. Hotellet har ett par enstaka enkelrum, annars mest dubbelrum. Hotellet har även trippel och 4-bäddsrum (dock med våningssäng).

Dölj texten
 
 
search map