Semesterbostad i San Vito al Tagliamento i Friuli-Venezia Giulia

Braida di Casa

 
Braida di Casa är inte tillgänglig i dagsläget
Braida di Casa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Vito al Tagliamento här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Braida di Casa är ett fridfullt lantställe där den goda stämningen har satt sig i kläderna långt efter att du har rest hem igen. På ena sidan ligger den lilla byn Braida (och 1 ½ km till San Vito al Tagliamento), medan man på dena andra finner vinodlingar. Härifrån är det ca. 40 km till Bibione och Caorle, eller den mindre kända stranden Brussa.

Här, bakom den omgivande muren framstår Braida di Casa nästan som en hel liten by med flera byggnader. Poolen ligger bland exotiska växter, vinodlingar och alla typer av blommor som inbjuder till avkoppling och ett svalkande dopp i poolen. Det finns också en paviljong, där man kan skydda sig från solens varma strålar.

Läs mer om Braida di Casa

På stället finns också en restaurang som bjuder på lokala och nationella rätter. Frukostrummet är mysigt och präglas av havets färger med ett fint stengolv. Frukosten består av en buffé. Ute på gården ligger en fin liten kyrka med anor från 1700-talet.

Som i alla hus på landet har Braida di Casa också några hundar och katter - men hundarna springer inte runt fritt, när det finns gäster på plats. Det finns dessutom bra (och gratis) parkering.

Dubbelrum
De åtta rummen är alla inredda på olika sätt i en slags smakfull lantlig stil. De har alla aircondition, minibar, telefon, LCD satellit-TV, internetuppkoppling (uttag) och stort badrum med toalett, hårtork och dusch eller bad. Rummen ligger antingen på bottenvåningen, på andra eller tredje våningen - och flera av dem har möjlighet / plats för en extra säng.
Suite
Sviten ligger på tredje våningen och är något större än de andra rummen. Den har aircondition, minibar, telefon, LCD satellit-TV, internetuppkoppling (uttag) och stort badrum med toalett, hårtork och dusch eller bad. I sviten finns möjlighet till en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map