Semesterbostad i San Pietro al Natisone i Friuli-Venezia Giulia

Residence al Tiglio

 
Residence al Tiglio är inte tillgänglig i dagsläget
Residence al Tiglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Friuli-Venezia Giulia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence al Tiglio ligger i den gröna dalen Valli del Natisone som leder till Slovenien och endast 9 km från longobardernas vackra stad Cividale del Friuli. Här finner man en härlig rosmarindoft och fem lugnt belägna och moderniserade radhus med tillgång till en skön pool.

En stor fördel med dessa lägenheter är att Hotel Natisone (samma ägare) ligger precis bredvid. Där är hotellets faciliteter tillgängliga för gästerna i radhusen. Det gäller bl.a. wi-fi (som inte finns på residenset), poolen med solstolar, bar och restaurang / pizzeria.

Läs mer om Residence al Tiglio

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a och 2:a vån.)
- Dessa fem radhus är på ca. 100 m² och är alla fördelade på två våningsplan med möblerad trädgård/terrass och utsikt över dalen. På första våningen finner man privat garage, entré, uppehållsrum med kokvrå (bl.a. 4 kokplattor och kyl/frys) och badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det två sovrum (det ena med balkong) och badrum med toalett och dusch (det finns alltså två badrum i varje radhus). Lägenheterna är dessutom utrustade med TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map