Agriturismo i Palazzolo dello Stella i Friuli-Venezia Giulia

Tenuta Regina

 
Tenuta Regina är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta Regina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Friuli-Venezia Giulia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tenuta Regina ligger vid Maranos lagun, längs den gamla vägen som går från Venedig till Trieste. Det är tal om en bondgård med över 180 hektar jord. Om sanningen ska fram har stället tillhört familjen Posti sedan andra världskriget. Giorgio, som idag sköter gården, har hand om produktionen och berättar gärna om hur hans morfar tog markerna och etablerade sig här. Idag kan vi finna här, förutom produktionsområdena, en pool, 3.000 m² trädgård och barnvänliga omgivningar.

Egendommen gränsar med Stellafloden och med Maranos Naturoas, beskyddat av WWF. Fåglar från Nordeuropa och från Afrika tillbringar här växelvis sommaren och vintern i ett unikt och fint landskap. I oasen finns dessutom de berömda, traditionella trähus byggda i lagunen, tidigare fattiga och billiga boenden för de lokala fiskarna, idag används de istället som fina lägenheter. Önskar man att tillbringa en dag på stranden, så ligger Lignano bara 25 kilometer härifrån, om man kör bil runt lagunen. Det är dessutom endast 90 km till Venedig och 70 km till Trieste. Närmaste inköpsmöjligheter ligger i Piancada, ca. 2 km från gården.

Läs mer om Tenuta Regina

Tenuta Regina består av tre hus, där de olika lägenheterna ligger.

Huset Masorini
- ligger lite ovanför swimmingpoolen och är uppdelad i tre tvårumslägenheter (ca. 50 m²), som alla ligger på första våningen. Alla lägenheterna består av uppehållsrum med bäddsoffa för 2 personer samt kokvrå med fyra plattor, ugn och kylskåp, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch samt täckt terrass med trädgårdsmöbler.

Huset Le Folaghe ligger 400 meter från trädgården och poolen som man kommer till via den mindre trafikerade vägen. Huset består av två tvårumslägenheter på första våningen och två trerumslägenheter på andra våningen.
- tvårumslägenheterna består av uppehållsrum med bäddsoffa för 2 personer och kokvrå med fyra plattor, ugn och kylskåp, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch samt övertäckt terrass med trädgårdsmöbler.
- trerumslägenheterna består av uppehållsrum med bäddsoffa för 2 personer och kokvrå med fyra plattor, ugn och kylskåp, två sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch samt stor balkong med trädgårdsmöbler.
På Le Folaghe finns det privat parkering, tvättrum med tvättmaskin och förråd för cyklar.

Lägenhet Airone (ca. 145 m²)
- ligger i huvudbyggnaden ca. 50 meter från poolen. Här finns plats upp till 7 sovplatser och är fördelad på två våningar. På första våningen ligger det matkök med ugn och kylskåp, uppehållsrum med två bäddsoffor, tvättrum, badrum med dusch samt stor övertäckt terrass med trädgårdsmöbler. På andra våningen finns sovrum med enkelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, ett badrum med dusch och ett badrum med badkar.

Alla lägenheter har tillgång till aircondition, värme, telefon och TV samt parkeringsplats. Sovplatserna i bäddsoffan är för en vuxen eller två barn under 12 år.

Dölj texten
 
 
search map