Omdömen från Ville Rio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ville Rio

Läs personliga omdömen av Ville Rio som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ville Rio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Frank og familien fra Svedala i Sverige boede på Ville Rio i Lignano fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Rejsen var super! Vi var 100% tilfreds med huset, med service og med det hele arrangement! Alt gik ukompleceret og der vi havde et enkelt lille problem en dag med strøm der gik i huset, så var der nogen til stedet for at fixe det efter 10 Min.! Top!

Vi overvejer at måske vælge InItalia igen næste år!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Monica med familj från Rödby i Sverige bodde på Ville Rio i Lignano från den 16. till den 23. juni 2007.

Jodå, vi har haft en underbar vecka i Lignano! Villa Rio var ett mycket bra ställe att bo på, skönt med en liten återvändsgata utan biltrafik. Man hörde trafik om man öppnade fönster åt baksidan, men vi rekommenderar att man låter fönster och fönsterluckor vara stängda hela tiden för att kunna dra nytta av värmeavskärmning och dessutom luftkonditioneringen som funkade bra. Poolen var skön att ta till när det var för varmt på stranden eller bara svalka sig i när man gått hem från stranden. Köket var bra utrustat förutom att vi saknade en stekpanna. Det mesta går ju att grilla, på den fina grillen, men tacos var svårt att fixa där! Sängarna var sköna för att vara hyrsängar. det enda som inte fungerade var tvättmaskinen. Dels var den inte automatisk, utan man fick gå ner o sätta på tvätt, sen sätta på sköljning, sen centrifugering och ändå var det skum i tvätten och den var dyngsur och fick vridas ur. Men det torkar ju fort och nån vecka överlever man.

Själva byn var trevlig. Lugnt men ändå liv och rörelse. Mycket restauranger av olika slag och roliga affärer. Affärsgatan var mysig att gå och strosa på sent på kvällen.

Stranden var helt ljuvlig med bra solmöjligheter, i vattnet var det lagom grunt så att man inte behöver vara livrädd att barnen ska drunkna, men ändå slipper gå flera hundra meter för att doppa sig. det fanns många volleybollnät med jämna mellanrum. Rekommenderar tidiga joggingturer, redan vid 6 på morgonen var det 20 grader varmt och cirka 2-300 pers på stranden som joggade, gick stvgång, tränade Qi gong, samlade snäckor eller badade.

Bästa affären tyckte vi att Eurospar var att handla mat i, det finns annars flera olika kedjor inom litet område.

Kort sagt, det enda vi ångrar med denna resan är att vi inte stannade en vecka till! samtliga var helnöjda, från 10-åringen, till 15åringen och 18- och 20åringarna, till mamma och pappa!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 8 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map