Omdömen från Ville Rio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ville Rio

Läs personliga omdömen av Ville Rio som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ville Rio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Ville Rio

Lignano som semester-destination

Ville Rio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ville Rio
Radhus med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Ville Rio

Lignano som semester-destination

Ville Rio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ville Rio
Radhus med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Ville Rio

Lignano som semester-destination

Ville Rio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ville Rio
Radhus med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Ville Rio

Ville Rio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ville Rio
Radhus med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Läckert!

Vi var två familjer på semester i en vecka.
Huset är stort och rymligt, med bra möblemang.
Huset är rent och välhållet - poolen likaså.
Vi var iväg i början av juli, så vi spenderade den mesta av tiden utomhus. Antingen på utflykter, i poolen, eller på terrassen.
Det ligger ett LIDL i närheten av huset där man kan köpa in mat.
Anledningen till att vi inte ger huset fem stjärnor är att huset ligger ut till en förhållandevis stor väg och därmed är et en del stök från trafiken.
Likaså är det inte plats till 2 bilar i garaget (som vi hade uppfattat att där skulle vara). Dock var det möjlighet att placera bil nr 2 i källaren utanför vårt garage.
Dessvärre hade vi strul med den ena AC:n, så nätterna var mycket varma i vissa rum.

Men totalt sett, ett riktigt bra och välhållet ställe, med gott om plats.

Ville Rio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ville Rio
Radhus med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Residence Parco Hemingway

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Rekommendationer till dig

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map