Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Ville Rio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta intima semesterboende ligger i ett lugnt och frodigt område mellan Lignano Sabbiadoro och det sköna Pineta ca. en km från havet och centrala Lignano Sabbiadoro. Stället är riktigt fint och välbehållet med bra kök. Då lägenheterna ligger lite avsides så kan det vara en god idé att ha en bil eller en cykel. Alternativt går det bra att ta den lokala bussen som tar dig från stadens ena sidan till den andra.

Här finns en gemensam pool

Ville Rio är ett nyare hus som består av endast 6 trevliga och smakfulla radhus, vilket skapar större intimitet. Lägenheterna är snyggt och elegant inredda och har säkerhetsdörrar. De är även utrustade med luftkonditionering, värme, Sat-TV, förvaringsbox, kök med mikrovågsugn, elektrisk kaffemaskin, diskmaskin, stort kylskåp samt balkong med trädgårdsmöbler.

Från Ville Rio är det ca 1000 meter till havet och den långsträckta sandstranden, men om du känner för att stanna "hemma" en dag går detta bra då här finns en gemensam pool (öppen från mitten av maj till mitten av september) där du svalka dig, varma sköna sommardagar.

Läs mer om Ville Rio

I Lignano hittar du allt du behöver

Lignano är omtyckt dels för sina fina strand men också dels för sitt utbud. Här hittar du nämligen allt du behöver, som klädesbutiker i olika prisklasser, barer och restauranger. Så om du tröttnat på att laga mat har du flera olika matställen att välja mellan, du har en t.ex. 250 meter bort. Även mataffärer finns det gott om och till den närmsta är det ca 600 meter. Om du känner för att bussen in till stadens mest centrala delar går detta bra och du har en busshållplats ca 150 meter från ditt boende.

Radhus med 8 sovplatser

Huset är fördelat på två plan samt under markplan.
Under markplan finns ett garage för två bilar samt plats till en tredje bil. Utöver detta en hörna med tvättstuga där det finns en tvättmaskin. På bottenplan har du ett stort allrum med mathörna och två enkelbäddsoffor, kök, badrum med dusch, 2 terrasser och möblerad trädgård samt möjlighet till grill. En trappa upp finns ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsängar, badrum med badkar samt 3 balkonger.

Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Pool is closed during 2020

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map