Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Sun Beach

 
Sun Beach är inte tillgänglig i dagsläget
Sun Beach är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta moderna lägenhetskomplex på 5 våningar har ett strandnära läge, intill strandpromenaden. Du bor som sagt i hjärtat av Lignano Sabbiadoro, där du finner en kilometerlång gågata med allt från caféer och restauranger till trevliga små klädesbutiker och affärer med diverse utbud. I Lignano finns nämligen något för alla, både stora som små.

Här har du ett bra läge

Det bästa med Sun Beach förutom sina fina och komfortabla lägenheter, är läget. Du bor i stadens mest centrala del, Sabbiadoro, och endast ett stenkast från stranden. Det enda du behöver göra för att få känna sand mellan tårna är att korsa strandpromenaden som du har intill. Mitt emot dig ligger även den kända piren med sin trevliga restaurang och bar.

Bakom dig har du centrum med alla sina trevliga butiker av olika slag samt uteserveringar där du både kan få något gott att dricka som äta. Och matställen finns det gott om i staden, liksom barer och glassbarer.

Läs mer om Sun Beach

Fina lägenheter med komfort

Lägenheterna är fint inredda - de är rymliga men stilen något äldre. Alla har utsikt över havet och balkong. Det finns hiss i byggnaden och alla lägenheter har goda faciliteter så som Sat-TV, aircondition, mikro, disk- och tvättmaskin, kaffebryggare och balkong med bord och stolar. Varje lägenhet har egen parkering till en bil. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

L√§genheterna på Sun Beach

Lägenhet m. 1 sovrum m. havsutsikt och balkong (5 pers)

Allrum pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med 3 sovplatser, badrum med toalett och dusch samt fin, stor balkong med havsutsikt.

Lägenhet m. 2 sovrum m. havsutsikt och balkong (6 pers)

Ligger på översta våningen och består av allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, 2 sovrum med vardera 2 sovplatser, badrum med toalett och dusch samt stor balkong med utsikt utöver havet.

Lägenhet m. 2 sovrum m. havsutsikt och balkong (8 pers)

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 pers, sovrum med 3 sovplatser, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong och havsutsikt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Sun Beach

Läs personliga omdömen av Sun Beach som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Sun Beach. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 17 omdömen från Sun Beach

I centrum av liv, stad och strand

Om du vill ha strand och vatten samtidigt med livet i en stad, då är det Sun Beach du skal välja. Där spelas musik fram till midnatt vilket vi tyckte var trevligt och rakt utan för entrédörren ligger staden, restaurangerna och glassbarerna. Allt inom några få meters avstånd. Det medför även som beskrivet ljud och liv. Så om det är lugn och ro du söker ska du inte välja Sun Beach.

Läs mer

Bedömning av Sun Beach

Läs mer

Bedömning av Sun Beach

Läs mer

Mer än nöjd

min bedömning blir exakt likadan som förra året, så det går bra att fortsättningsvis använda den igen. Jag är mer än nöjd.

Läs mer

Härlig semester med fantastisk utsikt

Det var en härlig semester. Sun Beach har en stor balkong med en fantastisk utsikt, mycket ren och väl underhållna

Läs mer

Härlig semester i Lignano

Hotellet ligger precis intill vattnet och vi hade en underbar utsikt över havet och stranden.
Hotellet var av hög standard och fint och rent och en hiss.
Hotellet var mycket centralt så det fanns för mycket buller. Det finns en bar mittemot som spelar mycket högljudd musik, baren bara upp gatan hade också ett diskotek utanför och sedan var det bara div. underhållning på stranden. Var lite stressad av alla buller på en gång och inte så trevligt att sitta på den vackra stora balkongen om det bara var tvungen att slappna av lite. Men allt som allt en underbar semester, du måste bara vara beredd på buller.

Läs mer
 
search map