Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Sun Beach

 
Sun Beach är inte tillgänglig i dagsläget
Sun Beach är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta moderna lägenhetskomplex på 5 våningar har ett strandnära läge, intill strandpromenaden. Du bor som sagt i hjärtat av Lignano Sabbiadoro, där du finner en kilometerlång gågata med allt från caféer och restauranger till trevliga små klädesbutiker och affärer med diverse utbud. I Lignano finns nämligen något för alla, både stora som små.

Här har du ett bra läge

Det bästa med Sun Beach förutom sina fina och komfortabla lägenheter, är läget. Du bor i stadens mest centrala del, Sabbiadoro, och endast ett stenkast från stranden. Det enda du behöver göra för att få känna sand mellan tårna är att korsa strandpromenaden som du har intill. Mitt emot dig ligger även den kända piren med sin trevliga restaurang och bar.

Bakom dig har du centrum med alla sina trevliga butiker av olika slag samt uteserveringar där du både kan få något gott att dricka som äta. Och matställen finns det gott om i staden, liksom barer och glassbarer.

Läs mer om Sun Beach

Fina lägenheter med komfort

Lägenheterna är fint inredda - de är rymliga men stilen något äldre. Alla har utsikt över havet och balkong. Det finns hiss i byggnaden och alla lägenheter har goda faciliteter så som Sat-TV, aircondition, mikro, disk- och tvättmaskin, kaffebryggare och balkong med bord och stolar. Varje lägenhet har egen parkering till en bil. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Lägenheterna på Sun Beach

Lägenhet m. 1 sovrum m. havsutsikt och balkong (5 pers)

Allrum pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med 3 sovplatser, badrum med toalett och dusch samt fin, stor balkong med havsutsikt.

Lägenhet m. 2 sovrum m. havsutsikt och balkong (6 pers)

Ligger på översta våningen och består av allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, 2 sovrum med vardera 2 sovplatser, badrum med toalett och dusch samt stor balkong med utsikt utöver havet.

Lägenhet m. 2 sovrum m. havsutsikt och balkong (8 pers)

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 pers, sovrum med 3 sovplatser, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong och havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map