Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Residenza Verde

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residenza Verde's styrka är att det ligger i Sabbiadoro, endast 50 m. från den härliga stranden och med gångavstånd till restauranger, caféer och affärer.

Låt gärna bilen stå

För dig som kommer med bil men gärna vill låta den stå under semestern kan det vara bra att veta att det finns parkering på Residenza Verde. Och att låta den stå går bra eftersom du härifrån har promenadavstånd till det mesta du behöver. Den härliga stranden har du strax intill, ca en minut till fots. Flera barer och restauranger har du runt omkring dig så om du känner för att inte laga mat en kväll är det bara att välja och vraka bland Lignanos fina utbud. Till Via Tolmezzo där de flesta butiker börja tar det endast ca 5 minuter till fots, ca 400 meter bort.

Läs mer om Residenza Verde

Luftigt och rymligt

Lägenheterna, som renoverades mellan år 2012-2014 framstår som luftiga och rymliga. De är alla utrustade med Sat-TV och aircondition. I köket finns kylskåp med frysfack, induktionshäll och elektrisk kaffekokare. Dessutom finns det wi-fi i alla lägenheterna samt möblerad balkong. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Lägenheterna på Residenza Verde

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (typ M2)

består av allrum med kokvrå och bäddsoffa för två, balkong samt badrum med med toalett med dusch, lägenheten har balkong.

Tvårumslägenhet med 3 sovplatser (typ B3)

består av allrum med kokvrå och bäddsoffa för en, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett med dusch, lägenheten har balkong.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ B4)

består av allrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng samt badrum med med toalett med dusch, lägenheten har balkong.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ C)

består av allrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett med dusch, lägenheten har balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Sun Beach

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map