Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Residenza Verde

 
Residenza Verde är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Verde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residenza Verde's styrka är att det ligger i Sabbiadoro, endast 50 m. från den härliga stranden och med gångavstånd till restauranger, caféer och affärer.

Viktig information

Intill boendet ligger ett hotell där de håller på att bygga till en våning. Arbetet beräknas hålla på till den 15/6, och under dagtid.

Låt gärna bilen stå

För dig som kommer med bil men gärna vill låta den stå under semestern kan det vara bra att veta att det finns parkering på Residenza Verde. Och att låta den stå går bra eftersom du härifrån har promenadavstånd till det mesta du behöver. Den härliga stranden har du strax intill, ca en minut till fots. Flera barer och restauranger har du runt omkring dig så om du känner för att inte laga mat en kväll är det bara att välja och vraka bland Lignanos fina utbud. Till Via Tolmezzo där de flesta butiker börja tar det endast ca 5 minuter till fots, ca 400 meter bort.

Läs mer om Residenza Verde

Luftigt och rymligt

Lägenheterna, som renoverades mellan år 2012-2014 framstår som luftiga och rymliga. De är alla utrustade med Sat-TV och aircondition. I köket finns kylskåp med frysfack, induktionshäll och elektrisk kaffekokare. Dessutom finns det wi-fi i alla lägenheterna samt möblerad balkong. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Lägenheterna på Residenza Verde

Studiolägenhet m. balkong

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, badrum med dusch. Balkong. Ca 22 m²

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong (3 pers)

Allrum med pentry och bäddsoffa för en, sovrum med dubbelsäng samt badrum med med dusch. Balkong. Ca 30 m²

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong (4 pers)

Allrum med pentry och bäddsoffa för två pers, sovrum med dubbelsäng samt badrum med med dusch. Balkong. Ca 35 m²

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong (6 pers)

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 pers, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch. Balkong. Ca 55 m²

Lägenhet m. 2 sovrum m. balkong (6 pers)

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 pers, 2 sovrum med dubbelsäng och 2 badrum med dusch. Stor balkong och utsikt över lagunen. Ca 70 m²

Dölj texten
 
 
search map