Omdömen från Residence Shakespeare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Shakespeare

Läs personliga omdömen av Residence Shakespeare som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Shakespeare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ok, men heller inte mer

Hotellet var fint och rent, men lite gammalt, som ni hade beskrivit. Vi tyckte dock att det var synd att poolen hade stängt varje dag mellan 13-15.30, särskilt när poolen var det som stod högst på barnens önskelista. Dessutom var det väldigt stränga regler för vad man fick leka med i poolen. Och det var väldigt irriterande att det inte fanns några solstolar vid poolen - men det hade vi fått reda på innan. Rent allmänt var "housekeeperen" lite sträng, såvida det inte var egen familj eller vänner som var på besök. De många, många regler som man skulle följa, stod på italienska, och om man hade tur på tyska. Dessutom stod det ingenstans var man skulle vända sig till "housekeeperen" om man hade problem, vilket några hade, med bland annat strömavbrott otaliga gånger. Vi besökte ett vänpar i en annan av In Italias lägenheter och det var jätteskillnad på kvaliteten jämfört med vår lägenhet.
Dessutom stod det att det fanns massa plats att parkera, det fanns det absolut inte. Det var omöjligt att hitta en parkeringsplats, där bilen inte skrapades samtidigt. Själva området var härligt och lugnt. Inget oväsen om natten, så det kan rekommenderas till barnfamiljer. Stranden låg 5 minuters promenad från hotellet, men det var dyrt att hyra liggstolar och det var nästan för varmt att låta bli.

Rekommendationer till andra gäster

Man måste nästan åka in till Venedig när man bor så nära. Vattenlandet var en succes för våra vattenglada barn på 7 och 10 år.

In-Italias kommentar

Vi beklagar att det var svårt att hitta plats till bilen, men eftersom det inte finns några fasta parkeringsplatser till varje lägenhet på detta stället, kan det ibland vara lite svårt att hitta plats. Detta kan bero på att några gäster kommer i flera bilar eller att andra som inte hör till hotellet, använder sig av parkeringsplatsen.

Residence Shakespeare
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Shakespeare
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ H)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jens och familj från Jönköping i Sverige bodde på Residence Shakespeare i Lignano från den 14. till den 21. juli 2012.

Vi var väldigt nöjda med Lignano som ort och kommer nog att resa dit igen. Vi tycker också att informationen från er varit bra.

Däremot är vi inte nöjda med Residence Shakespeare och kommer inte att boka det igen. Vid ankomst fanns det inget varmvatten i lägenheten och badrummet luktade riktigt illa, på grund av att det var stopp i avloppet i såväl dusch som handfat. Vi fick be dem komma vid två tillfällen för att rensa innan det fungerade (dvs vattnet rann igenom). Vi fick också be dem byta munstycke i duschen, eftersom det bara kom en stril med vatten. Överhuvudtaget borde badrummen städas mer ordentligt innan nya gäster anländer samt att ventilationsrören såg ut som de aldrig rensats.

Det var också mycket irriterande att behöva gå ner till husets el-central i stort sett varje dag, eftersom systemet inte klarade av att vi körde luftkonditionering och varmvattenberedaren samtidigt.

Avslutningsvis är vi också frågande till hur väl det städas då vi hittade ett par kalsonger från tidigare gäster i den bäddsoffa som barnen skulle sova i. Vi valde också att inte använda de filtar som fanns i lägenheten, för de kändes inte fräscha alls.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Lena med familj och vänner från Angered i Sverige bodde på Residence Shakespeare i Lignano från den 28. juni till den 5. juli 2008.

Nu har vi kommit hem från Lignano i Italien.Vi bodde på Shakespeare Rivera Lignano. Det var ett bra boende med fint poolområde men...! Inget toalettpapper när vi kom fram, inga instruktioner på gasspisen( inga problem för oss men för andra). Barnen var besvikna för att de inte fick använda sina badleksaker i poolen, stenhårda regler!!! Det tyckte de var tråkigt eftersom de hade med sig det från Sverige och en pool att bara "simma i" när du är 8 år är inte alltid roligt! Poolen öppnades först kl.9.00-13.00/15.30-20.00. Inte 1 minut tidigare eller senare.Vi hade väldigt varmt hela veckan och det var otroligt varmt i lägenheterna, svårt att vädra på nätterna. Det var jättemycket mygg därnere och många av oss blev ordentligt bitna, inget roligt att sitta ute på kvällarna. Området vi bodde på var fulla med Chikader som lät hela tiden och det var lite jobbigt att lyssna på. Vi fick ett bra tips på en pizzarestaurang av dig som låg tvärs över gatan och den kan vi rekommendera, mycket god mat. De var inte så bra på engelska där. Man ska vara medveten att de tar ut serviceavg. på nästan alla restauranger och att tillbehören de sätter fram ex. bröd inte alltid ingår. Tips: fråga först, det är inte alltid lätt att förstå deras restaurangnoter, ta med en italiensk reseparlör!

Vi fick också ett rabattkort när vi checkade in, det gav oss rabatter på vissa restauranger bl.a ett som låg i närheten av vårt boende. Ett bra ställe med lekplats för barnen. Utbudet på matställen var inte så stort, det fanns tre mataffärer varav en som hade bra priser. En separat frukt och grönsaksbutik, dyrt att handla sådana varor i Italien, det kan man tycka var konstigt. Där fanns också ett bageri och några vanliga butiker för shopping.

Vi hade nära till en fantastisk strand och havet var kanonskönt att bada i. Om du ska hyra stolar och parasoller är du uppe i 9 euro/dag, det blir många kronor för en barnfamilj på en vecka. Parkeringen utanför hotellet var lite oorganiserat, svårt med parkering på helgerna eftersom det var en allmän parkering. Det hade varit bra med utmärkta platser för oss boende med bil som bodde där. Ett lugnt område, om du är med barnfamilj är det ganska bra. När man vill shoppa och välja på mer restauranger ska du välja Sabbiodoro ca 5 km från Rivera. Om vi hade haft bättre info. om bussar hade man kunnat sluppit att ta med sig bilen in dit. Där finns mer aktiviteter på stranden och roligare för barnen. Där var det roligt att vara, mer liv och rörelse för den unga publiken.Det finns också en markand i Lignano varje måndag förmiddag, ligger intill Aqua Splash som också är värt ett besök.
Detta kanske låter som vi hade det tråkigt men det har vi inte haft.Vi kommer säkert tillbaka men då vet vi vad som väntar och då blir det jättebra.
Glöm inte att äta den fantastiska italienska glass som finns överallt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Tommy med sällskap från Bengtsfors i Sverige bodde på Residence Shakespeare i Lignano från den 21. till den 28. juli 2007.

Resmålet överträffade våra förväntningar. På alla områden, och vi blev välbemötta av er sammarbetspartner i italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Residence Rubin

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Villaggio Michelangelo

Bibione, Veneto

Villaggio Tivoli

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map