Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Residence Shakespeare

 
Residence Shakespeare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Shakespeare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Shakespeare ligger i stadsdelen Riviera ca. 500 meter från den härliga sandstranden. Riviera är den del som ligger längst söderut, nära marinan och vattnet som skiljer Lignano från grannorten Bibione. För att komma bort till stadens centralaste del, Sabbiadoro, kan du antingen cykla, ta lokalbussen eller din egen bil.

Ät ute eller beställ hem pizza

För att hitta inköpsmöjligheter och matställen behöver du inte ta dig så långt. Mitt emot dig ligger en restauarang/pizzeria. Och längre bort längs med Corso delle Nazioni ca 300 meter finns en glassbar och tobaksaffär. Ytterligare ett par hundra meter bort har du en mataffär där du kan handla hem det nödvändigaste och om du inte vill bege dig till en av stadens större matbutiker.

Pool och trädgårdsanläggning

Byggnaden är renoverad och fin, men kanske en smula gammaldags. Lägenheterna är simpelt inredda och även om man bytt ut möblemanget så har man valt att behålla de originella golvklinkers från 70-talet. Lite utanför byggnaden ut mot en mindre inte så trafikerad väg finns pool (utan solstolar), trädgården och parkeringsplats.

Läs mer om Residence Shakespeare

Lägenheten med balkong

Är fördelade på byggnadens fyra våningar (finns hiss) och de är alla utrustade med aircondition, TV, vanlig kaffekokare och balkong. Väljer du att hyra Wi-Fi bör du veta att den är på förfrågan och av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Lägenheterna på Residence Shakespeare

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Består av uppehållsrum med kokvrå och matbord samt två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Dölj texten
 
 
search map