Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Residence Rubin

 
Residence Rubin är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Rubin är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta lägenhetsresidens ligger i den del av Lignano som heter Riviera. Lägeheterna ligger omgiven av träd och andra hus, endast ett par hundra meter från det härliga havet och den fina sandstranden.

Du kan slappa vid poolen

Till Residence Rubin,där lägenheterna är fördelade i två byggnader, hör ett poolområde där du förutom poolen har solstolar att tillgå. När du känner för att lapa sol intill vattenbrynet kan du snabbt och smidigt traska bort till stranden som du har ett par hundra meter bort. På nära håll har du dessutom glassbar, tobaksaffär, restauranger och matbutik.

Området är lugnt och grönt, lägenheterna är fördelade i två byggnader som delar en stor simbassäng med solstolar. Det finns även en trädgård, parkeringsplats och hiss.

Läs mer om Residence Rubin

Slappa på din egen balkong

Lägenheterna kan variera i inredning, men generellt är de enkelt och spartanskt inredda. De har alla aircondition, möblerad balkong, TV med italienska kanaler, elektrisk kaffebryggare och hårtork. Väljer du att hyra Wi-Fi bör du veta att den är på förfrågan och av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Lägenheterna på Residence Rubin

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (typ G)

Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå, bäddsoffa för två och en bäddsoffa för en person och balkong samt badrum med dusch.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ H)

Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå, bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng och balkong samt badrum med dusch.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ I)

Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå, bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningsäng och balkong samt badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map