Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Residence Punta dell'Est

 
Residence Punta dell'Est är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Punta dell'Est är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenhetskomplexet Residence Punta Dell’Est ligger precis vid stranden i Lignano Sabbiadoro.

Simma i poolen eller i havet

På morgonen kan barnen välja om de vill bada i poolen eller ta den korta promenaden till stranden där de kan bygga sandslott vid havet. Du bor nära inköpsmöjligheter, så du behöver ingen bil - eller så kan du parkera den i ett privat garage cirka 800 meter från din bostad.

Italiensk stämning i stan

Lignano är nog den stad norr om Venedig, som är mest besökt av lokala invånare. Du kommer helt säkert att möta andra utlänningar, framförallt från Österrike, men inte i lika stort omfang som i t.ex. Bibione eller i Lido di Jesolo. Det kan ha sina nackdelar på stranden, för italienska barn är lite mer högljudda än skandinaviska, men det har sina fördelar i stan - framförallt om du väljer att äta ute en eller flera av dina kvällar under semestern.

Läs mer om Residence Punta dell'Est

Semesterlägenheter med gott om plats, balkong och havsutsikt

Det finns en hiss och parkering på egendomen, så du behöver inte släpa väskor och påsar efter inköp upp och ner för trappan. Lägenheterna är modernt inredda och har diskmaskin, mikrougn, stort kylskåp, kaffemaskin och satellit-TV. Kommer du hit under sommarens varmaste dagar, finns aircondition (mot betalning på stället). Om du vill nyttja wifi så ska du komma ihåg att beställa det hemifrån. Du får då en mobil router när du hämtar nycklarna till din lägenhet.

Lägenheterna på Residence Punta dell'Est

Lägenhet med 2 sovrum, balkong och havsutsikt (7 pers.)

Lägenheterna består av att vardagsrum med dubbel-bäddsoffa och matsal; kök med mikrougn; sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng; sovrum med dubbelsäng; samt badrum med toalett och duschkabin. Alla lägenheterna har stor balkong med havsutsikt, samt balkong på baksidan som vänder mot vägen.

Lägenhet med 2 sovrum, balkong och havsutsikt (10 pers.)

Lägenheterna består av att vardagsrum med dubbel-bäddsoffa och matsal; kök med mikrougn; 2 sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng; sovrum med dubbelsäng; samt 2 badrum med toalett och duschkabin. Alla lägenheterna har stor balkong med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map