Omdömen från Residence Parco Hemingway

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Parco Hemingway

Läs personliga omdömen av Residence Parco Hemingway som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Parco Hemingway. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Superlägenhet :)

Riktigt bra mottagning på kontoret. Ingen tvekan om att lägenheten var städad - det doftade härligt. Är det något som inte är ok, räcker det med att kontakta kontoret, så ordnas det.

Lignano som semester-destination

Det finns många möjligheter för shopping. Vi älskar att gå på marknaden på förmiddagen. Där är många små caféer.

Residence Parco Hemingway
Rent och fint

Trappen borstas och tvättas.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ 5H)

Bra inredning
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Hade lite problem med wifi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktigt härligt ställe

Det är nu tredje gången vi besöker samma ställe, och vi har redan bokat resan till 2018, så det säger väl en hel del! :) Internet är det enda vi har kritik till - 2015 och 2016 fungerade det, men inte i år!

Lignano som semester-destination

Residence Parco Hemingway
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ 5H)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktigt fint ställe

Har haft en riktigt härlig semester på Residence Parco Hemingway. Kan varmt rekommendera stället, det är kort avstånd till stan och en härlig pool.

Lignano som semester-destination

Riktigt fina och bra restauranger med rimliga priser.

Residence Parco Hemingway
Rent och fint

Tycker städ-nivån har fallit lite sedan senaste vi var där.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ 5H)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det nya systemet fungerar riktigt dåligt och man loggas av hela tiden.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Parco Hemingway

Lignano som semester-destination

Residence Parco Hemingway
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ 2H)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från franska. Klicka här för att se originalet

Super bra!

Jo det har varit super bra :) Vi har inte haft några problem :) Vi kommer igen :) Allt är bara bra :). Super trevlig personal på kontoret

Lignano som semester-destination

Residence Parco Hemingway
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ 5H)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra lägenhet med pool

Mycket bra plats att semestra på . Vi var 2 vuxna och 3 barn. Vi alla har haft en härlig semester som badade i poolen och på stranden. Lägenheterna ligger i ett tyst område intill en park så inte mycket buller vilket var skönt

Lignano som semester-destination

Mycket trevlig stad med goda shoppingmöjligheter och fina restauranger i alla prisklasser

Residence Parco Hemingway
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ 5H)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Kunde knappt använda den
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Trevlig pool men saknar solstolar de flesta var sönder
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester i Lignano

Vi hade 14 underbara dagar på Residence Parco Hemingway i en lägenhet i 2-plan. Här fanns utrymme för vår familj av 5 personer. Sovplatsen i rummet var på en bäddsoffa, det var helt okej, men tar lite på komforten. Lägenheten hade en väl fungerande luftkonditionering så det kan hållas sval på natten. Det tillhör en parkeringsplats, och det är super.

Poolen är ganska bra för barn. Det fanns några solstolar, men den sista dagen kom det nya.

Lägenheterna är lite spartansk utrustad, saknar lite porslin och bestick, samt en ganska elementär korkskruv för en flaska vin, som var och en måste ha i Italien.

Hela området har en tvättmaskin, längst bort från vår lägenhet, är det för lite. Det bör finnas en tvättmaskin i varje block, men okej - det gick ändå.

Området är trevligt och rent och vi kan lätt rekommendera det.

Lignano som semester-destination

Lignano Adriatiska havet med alltvad det tillhör med turister. Det är inte äkta italiensk, vi tror, men om du gillar sol, sand och vatten, samt massor av aktiviteter, så är detta platsen.

För turer i området kan vi rekommendera Trieste, jättestora Stalaktitgrottan Grotta Gigante, Udine och Venedig för de orkar. Ta vägen till Trieste, längs adriatiska, är det en vacker tur.

Residence Parco Hemingway
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ H5)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester

plus:

• All som behövdes fanns i lägenheten
• trevligt med källare med sovrum och svalka nere
• vackra badrum
• egen parkeringsplats

minus:
• Dålig pool i förhållanden, mycket få solstolar och lite utrymme runt poolen (pool utan tillsyn)
• Mycket smal och brant trappa till nedre våningen (tillsammans med remsor)
• otur för vår parkeringsplats låg så till att det var svårt att komma ut, vi fick stoppa andra bilar och backa ut... De andra parkeringsplatserna var mycket bättre
• bäddsoffa i dåligt skick
• kök snett, därför svårt att öppna lådor

Lignano som semester-destination

Residence Parco Hemingway
Rent och fint
Gästvänlighet

Mötte ingen personal
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ H5)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint läge – men mycket slitet

Stället är mycket slitet och det är därför mer regel än undantag att saker och ting inte fungerar. I vår lägenhet var lås på dörrar och fönster söndriga, toaletten var sprucken nere vid golvet, det fanns hål i badrumsdörren... ja, jag skulle kunna fortsätta.
Tvättmöjligheterna på stället består av en simpel tvättmaskin, som ser något suspekt ut, i en källare – vi valde att använda oss av en tvättomat i stället.
Läget är fint för barnfamiljer då den näraliggande parken har fina lekplatser som är ett bra komplement till pool och strand.
Det finns givetvis ett samband mellan pris och kvalitet men jag tycker gott att In-Italia kunde ha informerat om ställets skick på hemsidan. Det står visserligen att stället renoverats 2005, men det framgår inte att det ser ut som att det inte underhållits ordentligt sedan dess.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurant la Botte svarar för god service och serverar utmärkt mat (i mycket stora portioner som kan delas av bordet), till mycket rimliga priser.

Residence Parco Hemingway
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Trerumslägenhet med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Parco Hemingway

Residence Parco Hemingway
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Parco Hemingway
Trerumslägenhet med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map