Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Residence Parco Hemingway

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Parco Hemingway ligger i gröna omgivningar vid Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken finns det möjlighet att gå en skön promenad och de minsta kan leka på lekplatsen eller bada i poolen. Lägenheterna ligger ca. 800 meter från sandstranden och nära centrum med allt från inköpsmöjligheter till restauranger.

Skön trädgård med pool

Stället består av 3 byggnader på två etager med i allt 54 lägenheter. De ligger alla runt den gemensamma trädgården var poolen finns, det finns även en banpool, och solstolar. Det finns dessutom en reserverad parkeringsplats för varje lägenhet och ett genensamt tvättrum med tvättmaskin (i källaren under byggnad A). Stället passar bra för barnfamiljer då det ligger i ett inhägnat område.

Läs mer om Residence Parco Hemingway

Lägenheter med aircondition

Lägenheterna blev nyrenoverade vintern 2005 och är alla utrustade med aircondition, satelit-TV, microvågsugn, förvaringsbox, hårtork och kaffekokare.

L√§genheterna på Residence Parco Hemingway

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ 5H)

ligger på en upphöjt första våning och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ 2H)

Är fördelad på två våningar. På första våningen finns det ett uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, badrum med toalett och dusch samt balkong. På andra våningen finns det sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt balkong.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ H5)

Är fördelad på två våningar med ingång från en upphöjd första våning och som består av uppehållsrum med kokvrå samt dubbel bäddsoffa, badrum med toalett och dusch. En trappa leder ner till undervåningen (strax under markplan) där det finns sovrum med dubbelsäng och enkelsäng. Lägenheten har dessutom balkong.

Trerumslägenhet med 7 sovplatser

Är fördelad på två våningar. På nedersta våningen finns det uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong. På andra våningen finns det sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. I några av lägenheterna finns det balkong på denna våning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map