Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Residence Parco Hemingway

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Parco Hemingway ligger i gröna omgivningar vid Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken finns det möjlighet att gå en skön promenad och de minsta kan leka på lekplatsen eller bada i poolen. Lägenheterna ligger ca. 800 meter från sandstranden och nära centrum med allt från inköpsmöjligheter till restauranger.

Skön trädgård med pool

Stället består av 3 byggnader på två etager med allt som allt 54 lägenheter. De ligger alla runt den gemensamma trädgården där poolen finns, det finns även en banpool och solstolar. Det finns dessutom en reserverad parkeringsplats för varje lägenhet och ett gemensamt tvättrum med tvättmaskin (i källaren under byggnad A). Stället passar bra för barnfamiljer då det ligger i ett inhägnat område.

Läs mer om Residence Parco Hemingway

Variera dina soldagar

Lignano är känt för sin fina långa sandstrand, sina aktiviteter och sitt trevliga centrum, och visst är det skönt med ett stort utbud. I centrum finns det gott om barer, restauranger och butiker av olika slag. Dessutom har du både tivoli, marknad, Zoo och juniorpark i staden. Du kan ta dig fram antingen med egen bil, den lokala bussen, cykel eller till fots.

Trevliga lägenheter med luftkonditionering

Lägenheterna är alla utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, mikro, kassafack, hårtork och kaffekokare. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map