Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Residence Parco Hemingway

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Parco Hemingway ligger i gröna omgivningar vid Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken finns det möjlighet att gå en skön promenad och de minsta kan leka på lekplatsen eller bada i poolen. Lägenheterna ligger ca. 800 meter från sandstranden och nära centrum med allt från inköpsmöjligheter till restauranger.

Skön trädgård med pool

Stället består av 3 byggnader på två etager med allt som allt 54 lägenheter. De ligger alla runt den gemensamma trädgården där poolen finns, det finns även en banpool och solstolar. Det finns dessutom en reserverad parkeringsplats för varje lägenhet och ett gemensamt tvättrum med tvättmaskin (i källaren under byggnad A). Stället passar bra för barnfamiljer då det ligger i ett inhägnat område.

Läs mer om Residence Parco Hemingway

Variera dina soldagar

Lignano är känt för sin fina långa sandstrand, sina aktiviteter och sitt trevliga centrum, och visst är det skönt med ett stort utbud. I centrum finns det gott om barer, restauranger och butiker av olika slag. Dessutom har du både tivoli, marknad, Zoo och juniorpark i staden. Du kan ta dig fram antingen med egen bil, den lokala bussen, cykel eller till fots.

Trevliga lägenheter med luftkonditionering

Lägenheterna är alla utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, mikro, kassafack, hårtork och kaffekokare. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Parco Hemingway

Läs personliga omdömen av Residence Parco Hemingway som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Parco Hemingway. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 35 omdömen från Residence Parco Hemingway

Bra service

Det har som alltid varit en bra upplevelse :) Personalen på kontoret ger en god service, nyckeln var inte klar vid incheckning, vi blev uppringda 15 minuter senare, nu var nyckeln klar, det kallar vi riktigt bra service :) :) :). Är det några fel eller brister i lägenheten, ring till kontoret, så blir det ordnat på en gång av en trevlig "Hausmeister" :).

Läs mer

Superfin semester

Vad kan jag säga, en härlig semester som alltid. Hade lite problem med en del saker men det ordnades genom ett samtal till kontoret. Ett litet minus, vi hade inte fått veta att kontoret hade flyttat, men vi hittade snabbt den nya adressen :)
Vi kommer självklart boka en ny semester för 2019 :)

Läs mer

Bedömning av Residence Parco Hemingway

Läs mer

Bedömning av Residence Parco Hemingway

Läs mer

Stort

Stort boende men sovrummet kändes som en bunker.För lite solstolar kring poolen man fick aldrig en chans där eftersom vissa paxade med badlakan hela dagen.Läget lite långt till stranden men annars ok .

Läs mer

Fin semester i Italien

Vi har nu för andra gången hållt vår semester på Parco Hemingway, men denna gång blir den sista. Vi har sett det som finns att se i detta område.
Vi valde Parco Hemingway för att vi tycker mycket om Lignano och alla fina möjligheter som områder erbjuder. Här på hotellet är det ett fint pool område samt att lägenheterna är lagom stora och det har a/c, vilket är härligt!
Tyvärr så var det väldigt många öseuropeer som som bodde här och som vi hade som grannar, det gick i och för sig ok. Men de har en annan syn på saker ocn deras familjesemester är på en mer högljudd nivå.

Tyvärr är det alldeles för få solstolar, så det räcker inte till alla gäster. Vilket gör att redan från tidig morgon så är det " tävling om att reservera solstolar" vid poolen. Detta pågick hela dagarna dessutom. Det var både synd och tråkigt.

Men vi har trots detta haft en jättefin semester till priset. Och med de förutsättnign ar kan vi rekommendera Parco Hemingway.

Läs mer
 
search map