Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Casa Bellarosa

 
Casa Bellarosa är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Bellarosa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheterna ligger i ett fyravåningshus som byggdes år 2013 och erbjuder inte bara trevlig inredning utan dessutom bra komfort som b.l.a tvättmaskin, diskmaskin och wi-fi. Byggnaden har även hiss och privat parkeringsplats, bra för dig som vill låta bilen stå under semestern.

Det bästa är läget

Casa Bellarosa har ingen pool utan detta är valet för dig som tycker om att känna sand mellan tårna och värdesätter sköna dopp i havet, som du har endast ca 90 meter bort. Även det centrala läget är en bidragande faktor eftersom du med enkelhet kan ta dig runt stadens centralste del, Sabbiadoro, till fots där du har butiker, restauranger och caféer.

Lägenheter med många faciliteter

Lägenheterna präglas av moderna krav på komfort, för de är alla utrustade med aircondition, tvättmaskin, diskmaskin, stort kylskåp med frys, Sat-TV, kaffemaskin och elektriska persienner. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Läs mer om Casa Bellarosa

Lägenheterna på Casa Bellarosa

Lägenhet m. 2 sovrum och terrass

Lägenheterna är på ett plan (antingen på markplan eller 1:a våningen) och består av entré, vardagsrum med kökshörna och bäddsoffa till två personer, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med duschkabin och toalett. Lägenheterna har privat altan med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (duplex) och terrass

Lägenheterna är på två plan och består av entré, vardagsrum med kökshörna och bäddsoffa till två personer samt ett badrum med duschkabin och toalett. Därutöver finns en utgång till en privat altan med bord och stolar. På våningen ovanför finns ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med duschkabin och toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Bellarosa

Läs personliga omdömen av Casa Bellarosa som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Bellarosa. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Bellarosa

Läs mer
 
search map