Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Casa Bellarosa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheterna ligger i ett fyravåningshus som byggdes år 2013 och erbjuder inte bara trevlig inredning utan dessutom bra komfort som b.l.a tvättmaskin, diskmaskin och wi-fi. Byggnaden har även hiss och privat parkeringsplats, bra för dig som vill låta bilen stå under semestern.

Det bästa är läget

Casa Bellarosa har ingen pool utan detta är valet för dig som tycker om att känna sand mellan tårna och värdesätter sköna dopp i havet, som du har endast ca 90 meter bort. Även det centrala läget är en bidragande faktor eftersom du med enkelhet kan ta dig runt stadens centralste del, Sabbiadoro, till fots där du har butiker, restauranger och caféer.

Lägenheter med många faciliteter

Lägenheterna präglas av moderna krav på komfort, för de är alla utrustade med aircondition, tvättmaskin, diskmaskin, stort kylskåp med frys, Sat-TV, kaffemaskin och elektriska persienner. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Läs mer om Casa Bellarosa

Lägenheterna på Casa Bellarosa

Trerumslägenhet med 5/7 sovplatser (Type C7 PT/1)

Lägenheterna är på ett plan (antingen på markplan eller 1:a våningen) och består av entré, vardagsrum med kökshörna och bäddsoffa till två personer, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med duschkabin och toalett. Lägenheterna har privat altan med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 5/7 sovplatser (Type C7/2)

Lägenheterna är på två plan och består av entré, vardagsrum med kökshörna och bäddsoffa till två personer samt ett badrum med duschkabin och toalett. Därutöver finns en utgång till en privat altan med bord och stolar. På våningen ovanför finns ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med duschkabin och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Rekommendationer till dig

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map