Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Blu Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta inbjudande lägenhetsresidens ligger ner till havet och stranden i Lignano Sabbiadoro. Förutom närheten till havet har du härifrån ett stenkast till centrum där du finner en uppsjö med restauranger, caféer och butiker. Det finns hiss, trädgård och garage på stället.

Du bor i Sabbiadoro delen

Lignano är uppdelat i olika delar där Sabbiadoro är den mest centrala. Så förutom att du bor alldeles intill den långa härliga stranden och enkelt kan ta dig upp till din lägenhet för lunch eller en liten siesta kan du dessutom promenera bort till stadens utbud. I Lignano finns allt du kan önska dig, både vad gäller bra restauranger osm trevlig shopping. Även barnen har lätt för att trivas i Lignano då staden har stora gröna ytor samt ett omtyckt utbud som tivoli, Zoo och Parco Junior (som dessutom ligger strax intill dig).

Läs mer om Blu Residence

Komfortabelt med disk- och tvättmaskin

Lägenheterna är äldre men med nyare möblering. Du har här faciliteter som aircondition, disk- och tvättmaskin, Sat-TV, kaffebryggare samt en rymlig balkong med sjöutsikt. Väljer du att hyra Wi-Fi bör du veta att den är på förfrågan och av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Lägenheten på Blu Residence

Lägenhet m. 3 sovrum (duplex)

Lägenheten är snyggt inredd och består av vardagsrum med dubbel bäddsoffa, kök, två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch. Trappa upp till sovrum med snedtak och badrum med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Sun Beach

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Ville Rio

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Rekommendationer till dig

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map