Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Blu Residence

 
Blu Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Blu Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta inbjudande lägenhetsresidens ligger ner till havet och stranden i Lignano Sabbiadoro. Förutom närheten till havet har du härifrån ett stenkast till centrum där du finner en uppsjö med restauranger, caféer och butiker. Det finns hiss, trädgård och garage på stället.

Du bor i Sabbiadoro delen

Lignano är uppdelat i olika delar där Sabbiadoro är den mest centrala. Så förutom att du bor alldeles intill den långa härliga stranden och enkelt kan ta dig upp till din lägenhet för lunch eller en liten siesta kan du dessutom promenera bort till stadens utbud. I Lignano finns allt du kan önska dig, både vad gäller bra restauranger osm trevlig shopping. Även barnen har lätt för att trivas i Lignano då staden har stora gröna ytor samt ett omtyckt utbud som tivoli, Zoo och Parco Junior (som dessutom ligger strax intill dig).

Läs mer om Blu Residence

Komfortabelt med disk- och tvättmaskin

Lägenheterna är äldre men med nyare möblering. Du har här faciliteter som aircondition, disk- och tvättmaskin, Sat-TV, kaffebryggare samt en rymlig balkong med sjöutsikt. Väljer du att hyra Wi-Fi bör du veta att den är på förfrågan och av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Lägenheterna på Blu Residence

Lägenhet m. 3 sovrum (duplex)

Lägenheten är snyggt inredd och består av vardagsrum med dubbel bäddsoffa, kök, två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch. Trappa upp till sovrum med snedtak och badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map