Semesterbostad i Lignano i Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta lilla lägenhetskomplex är byggt efter ekologiska principer om att använda naturliga energi-källor tillsammans med dagens teknologi och stod klart år 2012. Med sin centrala placering i Lignano Sabbiadoro, ca. 50 meter från den fina sandstranden och ett stenkast från den livliga gågatan som kan höras och ses från några av terrasserna är detta ett utmärkt val för livsglada och badglada semesterfirare.

Ekologiska lägenheter
Det finns endast 10 lägenheter som alla gör bruk av natuliga energilällor tillsammans med nutiden teknologi. De är alla fint inredda och utrustade med aircondition, värmeanläggning, satellit-TV, förvaringsbox, kök med microvågsugn, kylskåp, koklattor, kaffemaskin samt diskmaskin. Vidare har de badrum med tvättmaskin och hårtork. Varje lägenhet har tillgång till 2 parkeringsplatser ca. 100 meter från byggnaden. Dessutom finns det hiss i byggnaden.

Läs mer om Bio-Appartamenti Mare

L√§genheterna på Bio-Appartamenti Mare

Trerumslägenhet med 5/7 sovplatser (typ C7 - 1:a vån. utan terrass)

Dessa lägenheter ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre enkelsängar eller dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns varken terrass eller balkong till dessa lägenheter.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplatser (typ C8 med stor balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), två sovrum med tre sovplatser vardera (antingen tre enkelsängar eller dubbelsäng samt enkelsäng) och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man utgång till rymlig möblerad balkong med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplatser (typ C8X med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna ligger på översta våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), två sovrum med tre sovplatser vardera (antingen tre enkelsängar eller dubbelsäng samt enkelsäng) och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man utgång till privat terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Casa Bellarosa

Lignano, Friuli

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Residenza Verde

Lignano, Friuli

Residence Rubin

Lignano, Friuli

Populärt i Friuli

search map