Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Bio-Appartamenti Mare

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta lilla lägenhetskomplex, som stod klart år 2012, är byggt efter ekologiska principer om att använda naturliga energi-källor tillsammans med dagens teknologi. Med sin centrala placering i Lignano Sabbiadoro, ca. 150 meter från den fina sandstranden och ett stenkast från den livliga gågatan som kan höras och ses från några av terrasserna är detta ett utmärkt val för livsglada och badglada semesterfirare. Här bor du alltså med närhet både till bad som shopping.

Låt bilen stå

Om du kommer med bil kan det vara bra att veta att varje lägenhet har tillgång till 2 parkeringsplatser ca. 100 meter från byggnaden. För om du väljer att bo på Bio-Appartamenti Mare kan du låta bilen stå och ta dig runt antingen till fots, på cykel eller med lokalbussarna.

Ekologiska och välutrustade lägenheter
Det finns endast 10 lägenheter som alla gör bruk av natuliga energilällor tillsammans med nutiden teknologi. De är alla fint inredda och utrustade med aircondition, värmeanläggning, Sat-TV, förvaringsbox, kök med microvågsugn, kylskåp, kokplattor, kaffemaskin samt diskmaskin. Vidare har de badrum med tvättmaskin och hårtork. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Läs mer om Bio-Appartamenti Mare

L√§genheterna på Bio-Appartamenti Mare

Trerumslägenhet med 5/7 sovplatser (typ C7 - 1:a vån. utan terrass)

Dessa lägenheter ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre enkelsängar eller dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns varken terrass eller balkong till dessa lägenheter.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplatser (typ C8 med stor balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), två sovrum med tre sovplatser vardera (antingen tre enkelsängar eller dubbelsäng samt enkelsäng) och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man utgång till rymlig möblerad balkong med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplatser (typ C8X med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna ligger på översta våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), två sovrum med tre sovplatser vardera (antingen tre enkelsängar eller dubbelsäng samt enkelsäng) och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man utgång till privat terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Casa Bellarosa

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residenza Verde

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Sun Beach

Lignano, Friuli-Venezia Giulia

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map