Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Bio-Appartamenti Mare

 
Bio-Appartamenti Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Bio-Appartamenti Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lignano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta lilla lägenhetskomplex, som stod klart år 2012, är byggt efter ekologiska principer om att använda naturliga energi-källor tillsammans med dagens teknologi. Med sin centrala placering i Lignano Sabbiadoro, ca. 150 meter från den fina sandstranden och ett stenkast från den livliga gågatan som kan höras och ses från några av terrasserna är detta ett utmärkt val för livsglada och badglada semesterfirare. Här bor du alltså med närhet både till bad som shopping.

Låt bilen stå

Om du kommer med bil kan det vara bra att veta att varje lägenhet har tillgång till 1 parkeringsplats ca. 100 meter från byggnaden. För om du väljer att bo på Bio-Appartamenti Mare kan du låta bilen stå och ta dig runt antingen till fots, på cykel eller med lokalbussarna.

Ekologiska och välutrustade lägenheter
Det finns endast 10 lägenheter som alla gör bruk av natuliga energilällor tillsammans med nutiden teknologi. De är alla fint inredda och utrustade med aircondition, värmeanläggning, Sat-TV, förvaringsbox, kök med microvågsugn, kylskåp, kokplattor, kaffemaskin samt diskmaskin. Vidare har de badrum med tvättmaskin och hårtork. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Läs mer om Bio-Appartamenti Mare

Lägenheten på Bio-Appartamenti Mare

Lägenhet m. 2 sovrum m. havsutsikt och terrass

Lägenheterna ligger på översta våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), två sovrum med tre sovplatser vardera (antingen tre enkelsängar eller dubbelsäng samt enkelsäng) och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man utgång till privat terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Bio-Appartamenti Mare

Läs personliga omdömen av Bio-Appartamenti Mare som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Bio-Appartamenti Mare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Bio-Appartamenti Mare

Bra läge

Bra läge. Stenkast från stranden och den fantastiska strandstaden. Härlig miljö i staden och perfekt att ta med sina tonåringar till.

Läs mer

Bedömning av Bio-Appartamenti Mare

Läs mer

Bedömning av Bio-Appartamenti Mare

Läs mer

Bedömning av Bio-Appartamenti Mare

Läs mer
 
search map