Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Appartamenti Fiore

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Eftersom Appartamenti Fiore ligger i centrala Lignano Sabbiadoro, och vid slutet av den kilometerlånga gågatan, passar detta boende dig som vill bo nära stadens trevliga utbud. Du har dessutom endast ca. 150 meter från havet och stadens härliga sandstrand.

Ett trevligt närområde

Dessa semesterlägenheter ligger vid en stor butikslokal där det (i 2014) finns en klädesbutik. Närmaste granne är en av de bästa och mest genuina restauranger i området, där man kan få både pizza och klassiska italienska rätter.

Pool med vattenmassage mitt i stan

Vid Appartamenti Fiore finner du från sommaren 2016 också en pool med tillhörande solterrass. Det ligger ca. 20 trappsteg ovanför gatunivå och du kommer hit via en trappa. Poolen mäter 7 x 3 meter med ett djup på 1,20 meter. Det är utrustat med tre vattenmassage område samt ett litet vattenfall som gör sig till massage av cercicalis (ryggvirvlar vid nacken).

Läs mer om Appartamenti Fiore

Moderna lägenheter

Lägenheterna ligger på andra våningen och uppåt. De är modernt inredda och utrustade med wi-fi, satellit-TV, hårtork, aircondition, diskmaskin, kaffekokare, förvaringsbox, hiss och parkeringsplats. Parkeringsplatsen årerfinns bakom huset eller ca. 200 meter bort. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Lägenheterna på Appartamenti Fiore

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (5 pers)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med tre sängar och badrum med toalett och dusch samt balkong.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass (7 pers)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med tre sängar och badrum med toalett och dusch samt balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Friuli-Venezia Giulia

search map