Semesterbostad i Lignano i Friuli-Venezia Giulia

Appartamenti Fiore

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Eftersom Appartamenti Fiore ligger i centrala Lignano Sabbiadoro, och vid slutet av den kilometerlånga gågatan, passar detta boende dig som vill bo nära stadens trevliga utbud. Du har dessutom endast ca. 150 meter från havet och stadens härliga sandstrand.

Ett trevligt närområde

Dessa semesterlägenheter ligger vid en stor butikslokal där det (i 2014) finns en klädesbutik. Närmaste granne är en av de bästa och mest genuina restauranger i området, där man kan få både pizza och klassiska italienska rätter.

Pool med vattenmassage mitt i stan

Vid Appartamenti Fiore finner du från sommaren 2016 också en pool med tillhörande solterrass. Det ligger ca. 20 trappsteg ovanför gatunivå och du kommer hit via en trappa. Poolen mäter 7 x 3 meter med ett djup på 1,20 meter. Det är utrustat med tre vattenmassage område samt ett litet vattenfall som gör sig till massage av cercicalis (ryggvirvlar vid nacken).

Läs mer om Appartamenti Fiore

Moderna lägenheter

Lägenheterna ligger på andra våningen och uppåt. De är modernt inredda och utrustade med wi-fi, satellit-TV, hårtork, aircondition, diskmaskin, kaffekokare, förvaringsbox, hiss och parkeringsplats. Parkeringsplatsen årerfinns bakom huset eller ca. 200 meter bort. Gällande Wi-Fi (1 per lägenhet) så är den av varianten "light" vilket innebär att den inte är tillräcklig för att kunna streama eller ladda ner.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Appartamenti Fiore

Läs personliga omdömen av Appartamenti Fiore som ligger i Friuli-Venezia Giulia. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Fiore. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Appartamenti Fiore

Bedömning av Appartamenti Fiore

Mycket bra lägenhet

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Fiore

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Fiore

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Fiore

Läs mer
 
search map