Hotell i Grado i Friuli-Venezia Giulia

Hotel Tripoli

Lustbåtshamnen vid hotellet
 
Hotel Tripoli är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Tripoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Grado här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Tripoli ligger i ett lugnt hörn av Grado med utsikt över hela lagunen. Framför hotellet finner man lustbåtshamnen som sätter sin prägel på omgivningarna, Grados historiska centrum samt den inbjudande sandstranden som ligger ca. 10 minuters promenad bort.

Gångavstånd till det mesta

Även om avstånden till den gamla stadsdelen är korta så finns det kulinariska möjligheter ännu närmare. Framför hotellet ligger nämligen en populär fiskrestaurang (där man även kan få kött). Hotellet är mycket hemtrevligt med skön stämning och ligger i en av Grados lugnare delar. Vid hotellet finns även en gemensam terrass samt gratis parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Tripoli

Rum med fransk balkong och lagunutsikt

- De totalt 12 rummen vänder alla ut mot lagunen och är fördelade på två plan med 6 rum nederst på ett upphöjt markplan och 6 rum på andra våningen. Alla rum har fransk balkong och en utsikt som är en blandning av vyer över barrträd, lagunen, lustbåtshamnen och fiskrestaurangen där man äter gott. Rummen är dessutom utrustade med sat-TV, minibar, aircondition och badrum med toalett och dusch (ej hårtork). Alla rum har plats för en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map