Agriturismo i Faedis i Friuli-Venezia Giulia

Agriturismo l'Uva e le Stelle

Poolen ligger på gräsplanen i mitten av bilden Terrassen till lägenheten Casa Sassi Wellness-avdelning Wellness-avdelning Lägenheten Casa Sassi Lägenheten Amplius Lägenheten Casa Sassi Lägenheten Eoos
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Cornelli-familjen tar emot med öppen famn och berättar stolt om deras gamla vintraditioner. Här producerar man nämligen både rödvin, vittvin, dessertvin och olivolja - och man kan beställa vinprovning och rundvisning i gårdens produktionsavdelning som lever upp till alla krav om modern teknologi. Du kommer känna dig varmt välkommen.

Ät gott och låt dig fascineras av lokalområdet

Men inget vin utan god mat - familjen Cornellis restaurang Trattoria Chiosco al Ponte ligger endast 4 km från gården i den lilla landsbyn Togliano. I de omkringliggande skogarna är det möjligt att att cykla mountainbike. Närmaste besöksvärda stad Cividale del Friuli ligger endast ca. 8 km bort och havet ca. 60 km bort (badstränderna i staden Grado).

Läs mer om Agriturismo l'Uva e le Stelle

Du blir omhändertagen

Lägenheterna ligger i en separat byggnad från huvudbyggnaden där värdfamiljen själva bor. Ingenting är tillfälligt och allt material och möbler kan dateras tillbaka i historien. Gästerna kan vid ankomst finna lite olika "starta upp" produkter som t.ex. mineralvatten, mjölk och lite pasta. Under lägenheterna finner man på första våningen reception och "ett kulturellt hörn" med böcker och utflyktsförslag (och internetuppkoppling). Det är även här som vinprovningen äger rum. I en anslutande byggnad på första våningen finner man ett litet wellnesscenter med jacuzzi, turkiskt bad och toalett (tillgång 16:00 - 20:00). Det finns även garage på gården. Det finns även gemensamt tvätteri på stället. Vänligen notera att du kan checka in på gården veckans alla dagar förutom söndagar - och du kan checka ut alla dagar.

Vackert anlagda pool med panoramautsikt över landskapet

Det står ett fint och smakfullt poolområde till gästernas förfogande endast ca. 30 meter från lägenheterna. Och man har tänkt på allt. Det finns ett halvtak med bord och stolar där du kan få en stund i skuggan - och det finns även kontakt till dator och laddare för mobiler. Dessutom finns det naturligtvis både solstolar och parasoller runt poolen, samt en utomhusdusch med varmvattenberedare som drivs med solenergi. Gästerna kan använda toaletten på wellnesscenter som finns nära poolen istället för att behöva gå tillbaka till lägenheterna. Poolen är fyrkantig med enkel nergång.

L√§genheterna på Agriturismo l'Uva e le Stelle

Studiolägenhet (Eoos)

Lägenhet Eoos ligger på andra våningen i en närliggande byggnad med egen ingång. Den består av ett vardagsrum med kokvrå (bl.a. två kokplattor och vattenkokare) och möjlighet för en extra sovplats i en bäddsoffa, dubbelsäng på ett loft och ett badrum med toalett, hårtork och dusch. Det finns även lcd satellit-TV, möjlighet till uppvärmning, diskmaskin (endast i denna) och en kamin i lägenheten.

Lägenhet m. 1 sovrum (Amplius)

Lägenhet Amplius ligger på andra våningen med egen ingång. Den består av ett vardagsrum med kokvrå (bl.a. två kokplattor och vattenkokare) och möjlighet för en extra sovplats i en bäddsoffa, dubbelrum och badrum med toalett, dusch och hårtork. Även från sovrummet har man tillgång till utgången via en utvändig passage (man passerar passagen framför lägenhet Amplius för att komma till lägenhet B). Dessutom finns det lcd satellit-TV, möjlighet för uppvärming och kamin.

Lägenhet m. 2 sovrum (Jacò)

Lägenhet Jacò ligger på andra våningen (bredvid Amplius) med egen ingång från den utvändiga passagen. Den består av ett vardagsrum med kokvrå (bl.a. med två kokplattor och vattenkokare) och möjlighet för en extra sovplats i en bäddsoffa, dubbelrum, rum med två enkelsängar och badrum med toalett, hårtork och dusch. Även från sovrummet har man utgång till passagen (man passerar passagen framför lägenhet Amplius för att komma till lägenhet Jacò). Det finns även lcd satellit-TV, möjlighet till uppvärmning och kamin i lägenheten. Observera att denna lägenhet är bäst för familjer då man passerar sovrummet med dubbelsäng för att komma till badrummet.

Lägenhet m. 2 sovrum (Casa Sassi)

Lägenhet Casa Sassi ligger i två plan med egen möblerad terrass. Den mäter ca. 90 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (bl.a. kylskåp, kokplattor och ugn) och badrum på nedersta plan medan det ovanpå finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt plats för en extra säng inkluderat i priset samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessutom är lägenheten utrustad med satellit-TV (lcd) samt möjlighet för uppvärmning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map