Familjevänliga agriturismer

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Här följer några förslag på fastlandet och på öarna Sardinien och Sicilien.

Agriturismo Bevione i Piemonte: Agriturismo Bevione är familjeägt och ligger vid en liten landsväg som går tvärs genom det vackra vin landskapet i Langhe distriktet. Gården ligger i rogivande omgivningar med den mest fantastiska utsikt över vinmarkerna. Den närmsta större stad ligger ca. 10 min bilkörsel härifrån, är den vackra staden Dogliani och har en imponerande katedral.

Denna lilla agriturismo drivs av det unga paret som också äger stället. Antonella och Davide ser efter deras 21 hektar jord var de odlar frukt, nötter och rödvin, bland annat en fin Dolcetto Dogliani. Davide har en egen vinkällare var han själv producerar sitt vin och var gästerna kan få lov att smaka på de goda druvorna. Det finns allt som allt fyra hotellrum på gården samt fem lägenheter med plats för fyra personer i varje.

Fattoria di Castiglionchio i Toscana: Den stora gården med hela 65 lägenheter ligger ute på landet 3 kilometer från Rosano sull’Arno. Gården är typisk toscansk och med sin position uppe på en kulle kan man se stället både från Arnofloden och Vicanodalen.

Gården var en gång i tiden en liten by och erbjuder idag rustika lägenheter och en innehållsrik vistelse på höjderna nära Florens (15 km). Gården producerar dessutom både vin och olivolja som man kan köpa i receptionen eller på restaurangen som har öppet två / tre kvällar i veckan.

Fattoria Belvedere i Toscana: På kullarna ovanför Poppi ligger denna fina gamla gård, som för några några år sedan blev restaurerad på beundransvärt sätt och uppdelad i sex rymliga lägenheter. Det är svårt att komma fram till vad som är det allra bästa med detta ställe.

Är det den betagande utsikten över den vackra staden Volterra?Är det närheten till kurorten Casciana Terme med de goda restaurangerna? Eller är det den trevliga stora trädgården med den 16 x 8 meter stora poolen? Detta är platsen för dem som önskar en avslappnad semester mitt i den lantliga idyllen, för dem som önskar all tänkbar komfort och för dem som söker närhet till en vacker och orörd natur.

Agriturismo Zio Cristoforo söder om Napoli: Zio Cristoforo är en exotisk syditaliensk bondgård som bjuder på ett brett sortiment av egna lantbruksprodukter.

Här finns bl.a.getter, kor, hästar, grisar, kaniner och höns. Här odlas oliver, fikon, majs, korn och grönsaker. Denna stora produktionen finner man tillika på menyn på gårdens goda restaurang, dit många lokala invånare gärna kommer för att njuta av de solida, välsmakande rätter som sköljs ner med rikliga mängder av det goda lokala vinet. Maten tillagas på samma vis som den gjort i flera generationer.

La Collina dei NebrodiSicilien: Utsikten från La Collina dei Nebrodi är så enastående och vacker att den gör hela flygresan värd ! Man bor mitt i naturen utan andra grannar än gästerna på gården. Här njuter man av naturens stillhet bortsett från en och annan ko-klocka från de djur som betar i området. Detta är kort sagt en naturparadis.

På en utsiktsplats 650 meter över havet och ca. 5 km från den charmiga staden San Marco d'Alunzio ligger den gård byggt i sten som blev färdigrenoverat 2007 efter att de nuvarande ägarna närmast övertagit en ruin. Vägen upp till gården är minst sagt brant och utsikten otrolig. Det finns totalt 7 rum, reception och ett litet matställe med övertäckt terrass.

 
search map