Exotiska villor

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

I framför allt Syditalien finner man ett mycket varmt klimat och exotiska omgivningar som kan få tankarna bortom Italiens och Europas gränser. Men varför flyga 8-12 timmar när man på 2-3 timmar kan ta sig till Europas kanske exotiskaste land?

Både på öarna Sardinien och Sicilien samt de södra regionerna Kalabrien och Apulien erbjuder vi härliga villor i exotiska omgivningar. Villornas storlek varierar allt efter ert sällskaps storlek. I Apulien kan man t.ex. bo i en privat trullo-villa med pool medan vi på Sicilien har storslagna hus och villor med vacker havsutsikt vid staden Cefalù och i naturreservatet Lo Zingaro.

Apulien, Masseria Donno Sante

Mitt i det vackra landskapet utanför staden Castellana Grotte och endast 30 km från havet och stränderna vid Ostuni finner man denna charmiga villa.

I den stora och trevliga trädgården med olivträd som omgärdar villan finner man den sköna poolen (12 x 6 meter), Villan består av 4 trulli-hus som ligger sida vid sida med varandra och råder dessutom över en härlig veranda, parkeringsplats och lekplats.

Amalfikusten, Villa La Ginestra

Villa La Ginestra ligger på Amalfikusten och bjuder på en sällsynt kombination av en fantastisk utsikt, pool med havsvatten, lugnt läge i isolerade omgivningar men ändå nära kustens många charmerande städer.

Villan är på 190 m² och har plats för 8 personer och utomhus kan man njuta av den 60 m² stora östvändna terrassen med bord och stolar samt många små trevliga avslappningsområden. Vid havsvattenspoolen (6 x 14 meter) som ligger en etage längre ner (39 trappsteg), finns solstolar, dusch en pergola som skyddar mot solens varma strålar. Oavsett varifrån du väljer att njuta av solen och den lätta brisen finns det här en makalös utsikt över den azurblåa Medelhavet och Amalfikusten.

Kalabrien, Villa Il Fortino

Villa Il Fortino ligger vid Capo Vaticano i Santa Maria di Ricadi. Det är ca. 200 meter till närmaste restaurang och 350 meter till stranden. Tropeas charmiga centrum ligger ca. 7 km från huset.

Huset är fint inrett och välutrustat. Hela vägen runt huset sträcker sig trädgården samt en härlig terrass med pool. Det finns såväl tvättmaskin, diskmaskin samt TV.

Sicilien, Villa Santa Croce

Villa Santa Croce ligger i lugna omgivingar lite utanför staden Santa Croce Camerina. Närmaste restaurang ligger ca. 150 meter från villan. Inne i staden hittar du inköpsmöjligheter och flera olika matställen. Det är ca. 5 km från villan ner till stranden vid Punta Secca, var du också hittar många barer och caféer.

Villan är ursprungligen ett litet lanthus med tillhörande stall, vilket det också användes som fram till början av 70-talet. Sedan dess glömdes stället mer eller midre bort, varför tomten snabbt växte igen av buskar och kaktusar. Från tomten (ca. 100 m från huset) har man den finaste utsikten över dalen och havet. Husen blev helt genomrenoverat under 2005-2006. Det isolerade, lades nytt tak och instalerades all tänklbar komfort. Man passade även på att installera aircondition i samtliga sovrum.

Sardinien, Villa Verde

Villa Verde är utan tvekan en av de bästa och modernaste villorna vi har på vårt program, inte bara på Sardinien utan i hela Italien. Allt från inredningen till utomhus faciliteter är av toppklass! Det enda som faktiskt fattas är havsutsikten då villan ligger nere vid foten av berget. Men å andra sidan så har man endast 200 meter till havet och stranden.

Invändigt har man lagt stor vikt vid små detaljer och samtidigt som man har bevarat den gamla charmen så är villan utrustad med all nödvändig komfort, ja nästan lyx då det finns flera flat-screen TV, möbler av bästa kvalitet och en skön inredning.

 
search map