Exotiska agriturismo

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

La Collina dei NebrodiSicilien: Med en placering 650 meter över havet kommer du utan tvekan häpna över den fantastiska utsikten här. Denna autentiska gård byggd i sten, erbjuder sju rum i en fridfull miljö mitt i naturen. Här kan du slå dig till ro och njuta av tystnaden bortsett från ko-klockornas klingande. Dessutom kan du äta gott på den lilla restaurangen och dricka utsökta viner till ett rimligt pris.

Agriturismo Castellaci i Kalabrien: Andas den friska luften uppe i Presilabergen med fin utsikt över det Ioniska havet. Här bor du 7 km från Squillace- bukten och 15 km från staden Zagarise. Gården producerar sin egen olivolja, frukt och grönsaker och förutom familjen och deras hundar, bor det även några arbetande bönder på gården. Njut av den orörda naturen och promenera runt bland de många fruktträden längs den fina bäcken.

Tenuta La Maddalena i Basilicata: La Maddalena är en trevlig vingård i lugna omgivningar som ligger på gångavstånd till den lilla men mycket spännande och charmiga staden Venosa. Bo här och njut av moderna faciliteter och traditionella läckerheter såsom svamp och vildsvin på gårdens egen restaurang. Här har du ett bra läge för att utforska Apuliens spännande platser och kan börja dagen med ett uppfriskande dopp i gårdens pool.

Masseria Casina Vitale i Apulien: Sitt under parasollet bland de enorma olivträden på denna mysiga gård i södra Apulien. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av den avkopplande atmosfären, ta en simtur i den stora poolen och smaka på restaurangens utsökta lokala rätter och robusta vin.

 
search map