Hotell på Salina Ö på de Eoliska Öarna

Hotel Signum

En del av det nya wellnesscenter
 
Hotel Signum är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Signum är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Salina Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i detta scenario ligger Hotel Signum och bjuder på en svindlande havsutsikt över Medelhavet och den aktiva vulkan-ön Stromboli. På själva hotellet finns det dessutom en fint pool-område, välsmakande lokalt kök i restaurangen och en personal som älskar sitt jobb.

En helt speciell hotellupplevelse

Signum ligger i byn Malfa och är ett familjedrivet hotell av hög standard som mestadels bygger på lokal identitet samt det sköna avstressande ö-livet. Hotellets arkitektoniska stil respekterar de eoliska (Ön Salina är en av de 7 små vulkan-öarna som tillsammans utgör de Eoliska Öarna) byggtraditionerna vad det gäller former, färger och material som te.x. cirkulära fönster och små trädgårdar byggda med den speciella lavastenen som man hämtat från vulkanen Etna då allt stenbrott på Salina är förbjudet.

Läs mer om Hotel Signum

Allt från poolen till de stora gemensamma terrasserna med panoramautsikt är eoliska ned till minsta detalj. Här härskar den goda smaken.

Film-team bakom Oscar-vinnaren Postbudet bodde här

Signum påminner inte på något vis om ett klassiskt hotell, men är byggt upp som ett litet lantsamhälle så det inte generar sina omgivningar. Hotellets omgivningar präglas av vackra växter som kaktusar och exotiska frukt-träd. Det är kanske inte konstigt att hela film-teamet bakom Oscar-vinnaren Postbudet bodde på detta hotell under filminspelningen. Avstånden till den charmiga och dramatiska stenstranden i Malfa är endast 5 minuter till fots och i samma område finner man den aktiva lilla fiskehamnen.

Spektakulära Stromboli i utbrott

Utsikten till ön Strombolis vulkanbrott kan under dagtimmarna och vid klartväder njutas från poolen med vattenmassage och om kvällarna från den stora panorama-terrassen, kanske med ett glas av öns stoltheter i handen: dessertvinet Malvasia och / eller en tallrik med lokal ost och fikonmarmelad. Signum har dessutom en trevlig restaurang med fokus på det eoliska köket och ett stort utbud av viner från hela Sicilien, en bar och bibliotek med intressant litteratur om de Eoliska Öarna samt TV och PC med internet.

Wellnesscenter

Hotellet har byggt ett wellnesscenter med bastu, aromaterapi, massage, jacuzzi och behandlingar var man mest använder lokala råvaror och dofter: kapers, vulkanisk bergart, malvasia-vin, citrusfrukter och mandelmjölk.

Rum med aolisk prägel

Rummen är smakfullt inredda med terracotta-golv, antika möbler och aoliska drag som te.x. vita ovala nicher i väggarna. De är alla utrustade med faciliteter som TV, klimatanläggning, telefon, internet-tillgång, minibar, förvaringsbox och badrum med dusch (endast två rum har badkar) och hårtork.

Rummen på Hotel Signum

Classic-værelse med utsikt till trädgården

Classic-rummen har utsikt mot trädgården vilket kan vara en appelsinlund, bougainvillae, kaktussar eller en fin innegård. Dessa rum har alla en liten privat möblerad terrass.

Superior-rum med delvis havsutsikt eller utsikt till trädgården

Superior-rummen har nästan alla delvis havsutsikt medan medan tre av superior-rummen är nybyggda och mer rymliga med loft och altan med utsikt mot trädgården. Superior-rummen har antingen terrass eller fransk balkong.

De Luxe-rum med havsutsikt

De Luxe-rummen har alla garranterad havsutsikt och fransk balkong.

De Luxe-rum med terrass och havsutsikt

De Luxe-rummen har alla garranterad havsutsikt och privat terrass.

Dölj texten
 
 
search map