Omdömen från Residence Albergo Mendolita

 
Residence Albergo Mendolita är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Albergo Mendolita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lipari Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Albergo Mendolita

Läs personliga omdömen av Residence Albergo Mendolita som ligger på de Eoliska Öarna. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Albergo Mendolita. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härliga dagar på Residence Albergo Mendolita

Vi var 4 pensionärspar på resa mellan 20-27 maj 2014.
Flera av oss hade använt sig av In-Italia med bra resultat tidigare och ännu en gång fick vi uppleva en semester som nådde upp till våra förväntningar!
Vi hade 4 lägenheter, utrustade med allt vi behövde, nära varandra och med fin italiensk frukost precis över gatan.
Läget i förhållande till utflykter till byn var utmärkt, och ett stort extraplus var tillgången till en härlig pool på hotellet rakt över gatan. Annars var det endast en trevlig kort tur med lokalbuss till en fin sandstrand i grannbyn.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hade en stor upplevelse med taxi runt ön, med en chaufför som hade 50 års erfarenhet. Hann inte med någon båttur runt ön denna gång, men kommer ihåg att den var en fin upplevelse. Många mysiga restauranger, både i hamnområdet och i gator och gränder.

Residence Albergo Mendolita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Albergo Mendolita
Enrumslägenhet för 2-3 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Rolf med familj från Johanneshov i Sverige bodde på Residence Albergo Mendolita på Lipari Ö från den 22. till den 26. juni 2010. Sedan fortsatte turen till Palazzo Maria i Cefalù.

Hej Marcus! Ja, nu är vi hemma efter en härlig Italienresa. Allting har fungerat som det ska. Efter Siracusa tog vi tåget till Milazzo och vidare med båt till Lipari, som var ett vänligt och trevligt ställe. Vi cyklade runt ön (27 km) vilket var häftigt men lite konditionskrävande p g a backarna. Gjorde också "Stromboli by night". Stromboli är en dramatisk plats med levande vulkan, vilket tyvärr många rika turister upptäckt. På Stomboli åt vi vulkanugnsbakad pizza. Vi är mycket nöjda med Mendolita där vi bodde inkl personalen. Dessutom hade vi tillgång till en fin poolanläggning i närheten.

Cefalu var den sista anhalten och möjligen det ställe som vi är något besvikna på. Det var väl som de flesta badställen kring medelhavet men kanske med lite skönare miljö. Det var dock lite mycket turistikt i vår smak. Cefaluborna skiljde sig mycket från Italienarna i stort. Antingen var de helt utleda på turister eller mycket blyga. Eller något annat vi inte kände igen. Upplevda även andra "konstigheter". Boendet på Palazzo Maria är inte mycket att säga om - häftigt att bo i ett hus från 1100-talet med 6 meter i takhöjd. Samtidigt är det lite dovt och tungt att bo i en lägenhet med tjocka stenväggar och minimalt med ljusinsläpp. Läget var fint vid piazza Duomo. Vi hade det ändå mycket skönt eftersom vårt fokus den sista veckan var att bada, sola och ta det lugnt efter att ha sprungit på rätt bra tidigare under resan.

Tack för all hjälp i samband med bokningen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map