Semesterbostad på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Residence Albergo Mendolita

Ristorante E Pulera Ristorante E Pulera
 
Residence Albergo Mendolita är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Albergo Mendolita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lipari Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Albergo Mendolita ligger i lugna omgivningar ca. 100 meter från centrala Lipari. Flera av lägenheterna är fortfarande bebodda av en lokala befolkningen vilket ger en härlig stämning i området.

18 lägenheter

Mendolita består av totalt 3 byggnader som ligger på var sin sida av en mindre väg. Det finns en liten reception där det finns tillgång till Internet, frukostrestaurang och bar med en liten terrass som ligger på den ena sidan av vägen medan de totalt 18 lägenheterna är fördelade på 2 byggnader, antingen första eller andra våningen.

Läs mer om Residence Albergo Mendolita

Gratis transfer

Transfer till och från hamnen är gratis vid ankomst och avresa. Dessutom finns det minibuss service till centrum till ett förnuftigt pris.

Använd poolen på grannhotellet

Residence Albergo Mendolita erbjuder boende med halvpension där man kan välja att äta "a la carte" (tre rätters meny) på två av de bästa restaurangerna i området: Restaurang Filippino eller Restaurang E Pulera som båda ligger i centrala Lipari och inte långt från Mendolita.
Gästerna på Mendolita kan dessutom bada i poolen på Hotel Tritone som ligger 100 meter därifrån.

Semesterlägenheter med balkong eller uteplats

Lägenheterna är snyggt men enkelt inredda och ligger antingen på första eller andra våningen. Lägenheterna är alla utrustade med balkong eller terrass / altan, badrum med hårtork, toalett och en liten dusch, TV, telefon, förvaringsbox, aircondition och kokvrå med 2 kokplattor och kylskåp.

Enrumslägenhet me 2-3 sovplatser
- Lägenheterna består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt en liten kokvrå och badrum / toalett.
Tvårumslägenhet med 2-5 sovplatser
- Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum / toalett.

Dölj texten
 
 
search map