Hotell på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Piccolo Hotel 'A Pinnata

Restaurang E Pulera
 
Piccolo Hotel 'A Pinnata är inte tillgänglig i dagsläget
Piccolo Hotel 'A Pinnata är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lipari Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Piccolo Hotel 'A Pinnata är ett litet exklusivt och mycket romantiskt hotell med endast 12 rum. Hotellet är byggt in till berget endast 800 meter från centrala Lipari och man har en fantastisk utsikt över havet och den lilla marinan Baia Pignataro.

Sans för detaljer

Hotellet byggdes 2003 efter gamla traditioner, av de bästa material och med känsla för små detaljer, bl.a. handmålade badrum. Hotellet är utrustat med hiss, reception, bar och stora gemensamma terrasser. Transfer till och från hamnen är gratis vid ankomst och avresa och det finns en minibuss service till centrum mot ett rimligt pris.

Läs mer om Piccolo Hotel 'A Pinnata

Egen restaurang

Hotellet erbjuder boende med halvpension där man kan äta !a la carte" (3-rätters meny) på två av de bästa restaurangerna i området: Restaurang Filippino eller Restaurang E Pulera som båda ligger i centrala Lipari.

Rummen

Rummen på ´A Pinnata har ej nummer utan namn efter stjärntecken. Alla rum har privat terass med ordentliga möbler samt utsikt över marinan. I rummen finns det minibar, förvaringsbox, satelit-TV, telefon, badkar eller dusch med vattenmassage, hårtork, aircondition och internet-uppkoppling. Alla rum är ljudisolerade.

Rummen på Piccolo Hotel 'A Pinnata

Dölj texten
 
 
search map