Omdömen från Hotel Villa Enrica

Light-lunch vid poolen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Enrica

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Enrica som ligger på de Eoliska Öarna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Enrica. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Hotel Villa Enrica

Vi ringde från båten och berättade när vi skulle ankomma till Lipari, och då ordnade de en bil som tog emot oss och körde den lilla vägen till hotellet. Det var härligt då vägen dit var mycket brant. Vi blev väl emottagna, och fick vårt rum med en liten terrass med bord och stolar. Utsikten över hamnen var fin. Poolen låg ännu högre upp än hotellet, men när man kom ditupp hade man den vackraste utkiken över vattnet. Poolen var ren, och området var riktigt fint.

Frukosten blev serverad på terrassen vid hotellet och den var helt ok.

Rekommendationer till andra gäster

Det är lite långt till centrum av staden, men det kör lokala bussar hela tiden. Man kan likaså åka med en av de lokala bussarna runt på ön.

Hotel Villa Enrica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Enrica
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Liana och Lars från Holbæk bodde på Hotel Villa Enrica på Lipari

Resan till Lipari var alla tiders. Redan från början fick vi bra stöd från er sida. Jag var mycket snabb med dina svar på våra önskemål.
Resa till Lipari var komplicerat, men ni var mycket hjälpsamma med att föreslå lösningar och kontakta hotellet som arrangerade för att beställa transfer till och från flygplatsen i Catania.

Våra rum på hotellet Villa Enrika på Lipari hade en underbar utsikt från två stora terrasser, varav den ena var täckt med ett utekök. Vi har använt dem båda varje dag. Hotellet var en femton / tjugo minuters avstånd från Lipari centrum, men vägen var brant. Hotellet hade en taxi som gratis transport till sin restaurang, som var halvvägs till stan, och ankomst och avgång med färja, annars skulle kunna använda lokala taxibilar.

Staden Lipari var charmig med flera bra restauranger och butiker. Det var inte så goda badmöjligheter, men de andra små byarna på ön Lipari hade några mindre stränder, lätt att nå med lokala bussar, och på vägen kan du se en spännande natur.

Det fanns många och bra erbjudanden att besöka de andra öarna, och på vägen du kan simma från båtarna. Vi besökte Stromboli, där vi på kvällen fick se två vulkanutbrott. Det var mycket spännande. Vulkano Island var också intressant inklusive dess svavelkälla där du kan simma.

Trots din hjälp resan var inte utan problem. När vi kom fram till avgång. 7,00 med hotellet taxi till färjan, upptäckte vi att den beställda avgång var inställd. Nervositeten blev stor när vi var rädda för att inte kunna nå vår överfart och därmed inte planet. Istället för att gå till Milazzo vi seglade till Messina, och vi lyckades få transfern att ta oss dit.

Än en gång tack till Caroline Qvist Abel för hennes vänliga och kompetent hjälp.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jens og familie fra Vanløse boede på Hotel Tritone på Lipari Ø

Vi hade en underbar resa.
Både Tritone och Villa Enrica levt upp till förväntningarna.
Lipari var en bra utgångspunkt för de Eoliska öarna och vi fick se de flesta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map