Hotell på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Hotel Villa Enrica

Light-lunch vid poolen Frukost på terrassen Poolen om kvällen Poolen om kvällen Poolen om kvällen Poolen om kvällen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Enrica ligger i lugna omgivningar på sluttningarna ovanför Liparis hamn med fin utsikt över Marina Lunga. På hotellet har du möjlighet att hyra moped/vespa och vi rekommenderar det ifall du tänkt besöka hela ön och inte bara gå fram och tillbaka längs de 800 meter som skiljer hotellet och hamnen. Under alla omständigheter är transfer till och från hamnen vid ankomst och avresa från hotellet inkluderat i priset. Ankommer du i bil finns det parkeringsplats.

Ditt hem på de Eoliska Öar

Här får man känslan att snarare bo i ett privat hus än på ett hotell på grund av storleken och den familjära stämningen. Receptionen ligger i husets ursprungliga uppehållsrum som har utgång till en fin terrass med parasoller, bord och stolar. Här serveras frukosten och till lunch serveras det (mot förfrågan) kalla rätter medan man kan få en god drink på kvällen.

Läs mer om Hotel Villa Enrica

Njut av havsutsikten från poolen

På Villa Enrica ligger på en sluttning där man installerat en fin pool med tillhörande barnpool och vattenmassage samt en solterrass med solstolar och parasoller. Här, omgivet av palmer och medelhavsväxter kan man njuta av solen medan barnen roar sig på den lilla lekplatsen sidan om. Villa man bada i havet rekommenderar vi att man kör ner till andra sidan av tunneln Canneto där det finns en fin strand med småsten.

Fina rum till par och familjer

Rummen är alla olika inredda, dock i samma stil: några har badrum med dusch, andra badkar med vattenmassage. Dessutom finns det rum med kokvrå som kan användas för att tillaga enklare rätter med de goda råvaror som går att köpa på ön. Alla rum är utrustade med egen balkong eller terrass samt aircondition, satellit-TV, minibar och förvaringsbox.

... några med havsutsikt

Förutom några rum med havsutsikt kan man välja mellan två superiorrum där nr. 26 har en stor övertäckt terrass med bord och stolar samt nr. 27 som också har en stor övertäckt terrass med tillhörande solterrass med solstolar. Vi rekommenderar dessa rum åt framför allt par som söker avkoppling och romantik. Dessutom finns det trådlöst internet förbindelse på hotellets gemensamma terrass och i uppehållsrummet.

Läs om rummen på Hotel Villa Enrica

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Villa Enrica

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Enrica som ligger på de Eoliska Öarna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Enrica. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Hotel Villa Enrica

Vi ringde från båten och berättade när vi skulle ankomma till Lipari, och då ordnade de en bil som tog emot oss och körde den lilla vägen till hotellet. Det var härligt då vägen dit var mycket brant. Vi blev väl emottagna, och fick vårt rum med en liten terrass med bord och stolar. Utsikten över hamnen var fin. Poolen låg ännu högre upp än hotellet, men när man kom ditupp hade man den vackraste utkiken över vattnet. Poolen var ren, och området var riktigt fint.

Frukosten blev serverad på terrassen vid hotellet och den var helt ok.

Läs mer

Liana och Lars från Holbæk bodde på Hotel Villa Enrica på Lipari

Resan till Lipari var alla tiders. Redan från början fick vi bra stöd från er sida. Jag var mycket snabb med dina svar på våra önskemål.
Resa till Lipari var komplicerat, men ni var mycket hjälpsamma med att föreslå lösningar och kontakta hotellet som arrangerade för att beställa transfer till och från flygplatsen i Catania.

Våra rum på hotellet Villa Enrika på Lipari hade en underbar utsikt från två stora terrasser, varav den ena var täckt med ett utekök. Vi har använt dem båda varje dag. Hotellet var en femton / tjugo minuters avstånd från Lipari centrum, men vägen var brant. Hotellet hade en taxi som gratis transport till sin restaurang, som var halvvägs till stan, och ankomst och avgång med färja, annars skulle kunna använda lokala taxibilar.

Staden Lipari var charmig med flera bra restauranger och butiker. Det var inte så goda badmöjligheter, men de andra små byarna på ön Lipari hade några mindre stränder, lätt att nå med lokala bussar, och på vägen kan du se en spännande natur.

Det fanns många och bra erbjudanden att besöka de andra öarna, och på vägen du kan simma från båtarna. Vi besökte Stromboli, där vi på kvällen fick se två vulkanutbrott. Det var mycket spännande. Vulkano Island var också intressant inklusive dess svavelkälla där du kan simma.

Trots din hjälp resan var inte utan problem. När vi kom fram till avgång. 7,00 med hotellet taxi till färjan, upptäckte vi att den beställda avgång var inställd. Nervositeten blev stor när vi var rädda för att inte kunna nå vår överfart och därmed inte planet. Istället för att gå till Milazzo vi seglade till Messina, och vi lyckades få transfern att ta oss dit.

Än en gång tack till Caroline Qvist Abel för hennes vänliga och kompetent hjälp.

Läs mer

Jens og familie fra Vanløse boede på Hotel Tritone på Lipari Ø

Vi hade en underbar resa.
Både Tritone och Villa Enrica levt upp till förväntningarna.
Lipari var en bra utgångspunkt för de Eoliska öarna och vi fick se de flesta.

Läs mer
 
search map