Hotell på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Hotel Villa Enrica

Light-lunch vid poolen Frukost på terrassen Poolen om kvällen Poolen om kvällen Poolen om kvällen Poolen om kvällen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Enrica ligger i lugna omgivningar på sluttningarna ovanför Liparis hamn med fin utsikt över Marina Lunga. På hotellet har du möjlighet att hyra moped/vespa och vi rekommenderar det ifall du tänkt besöka hela ön och inte bara gå fram och tillbaka längs de 800 meter som skiljer hotellet och hamnen. Under alla omständigheter är transfer till och från hamnen vid ankomst och avresa från hotellet inkluderat i priset. Ankommer du i bil finns det parkeringsplats.

Ditt hem på de Eoliska Öar

Här får man känslan att snarare bo i ett privat hus än på ett hotell på grund av storleken och den familjära stämningen. Receptionen ligger i husets ursprungliga uppehållsrum som har utgång till en fin terrass med parasoller, bord och stolar. Här serveras frukosten och till lunch serveras det (mot förfrågan) kalla rätter medan man kan få en god drink på kvällen.

Läs mer om Hotel Villa Enrica

Njut av havsutsikten från poolen

På Villa Enrica ligger på en sluttning där man installerat en fin pool med tillhörande barnpool och vattenmassage samt en solterrass med solstolar och parasoller. Här, omgivet av palmer och medelhavsväxter kan man njuta av solen medan barnen roar sig på den lilla lekplatsen sidan om. Villa man bada i havet rekommenderar vi att man kör ner till andra sidan av tunneln Canneto där det finns en fin strand med småsten.

Fina rum till par och familjer

Rummen är alla olika inredda, dock i samma stil: några har badrum med dusch, andra badkar med vattenmassage. Dessutom finns det rum med kokvrå som kan användas för att tillaga enklare rätter med de goda råvaror som går att köpa på ön. Alla rum är utrustade med egen balkong eller terrass samt aircondition, satellit-TV, minibar och förvaringsbox.

... några med havsutsikt

Förutom några rum med havsutsikt kan man välja mellan två superiorrum där nr. 26 har en stor övertäckt terrass med bord och stolar samt nr. 27 som också har en stor övertäckt terrass med tillhörande solterrass med solstolar. Vi rekommenderar dessa rum åt framför allt par som söker avkoppling och romantik. Dessutom finns det trådlöst internet förbindelse på hotellets gemensamma terrass och i uppehållsrummet.

Läs om rummen på Hotel Villa Enrica

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map