Hotell på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Hotel Tritone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Tritone är ett modernt förstaklasshotell, beläget i lugna omgivningar ca. 500 meter från Liparis historiska centrum och hamn.

Varmvatten från de vulkaniska källorna

Från hotellet har man utsikt över staden och vattnet, samtidigt som man är nära de omkringliggande bergen. De flesta rummen ligger koncentrerade runt hamnen och den stora poolen med varmt vatten från de naturliga vulkaniska källorna från området.

Läs mer om Hotel Tritone

Ett hav av faciliteter

Hotellet har reception, internet tillgång, uppehållsrum med en blandning av moderna och antika möbler, bar, stora gemensamma terrasser, restaurang, konferensfaciliteter, trädgård med pool och jacuzzi, var det finns servering dagtid, wellness center (öppnar i början av 2006) och parkering. Hotellet erbjuder gratis transfer till och från hamnen vid ankomst.

Alla rum med balkong eller liten terrass

De totalt 38 rummen är smakfullt möblerade med känsla för de små detaljerna. Alla rum har balkong, telefon, TV, aircondition och värme som kan regleras i rummet, förvaringsbox, minibar, dusch eller badkar med vattenmassage och hårfön. Dessutom är alla rum ljudisolerade. Notera att endast rum av typen Comfort har plats för extra säng.

- Standardrum har balkong eller liten terrass med utsikt mot trädgården.
- Comfortrum har parkettgolv, satellit-TV och balkong eller liten terrass med utsikt över poolområdet.
- De-luxe rummen har parkettgolv, satellit-TV och balkong eller liten terrass med utsikt mot havet samt poolområdet, samt hel- eller delvis havsutsikt. Här finns det ingen möjlighet att få till en extra säng.
- Suite har parkettgolv och satellit-TV, uppehållsrum, sovrum, stort badkar med vattenmassage samt en stor terrass med utsikt över havet.
Mot förfrågan kan det beställas rum till handikappade och till icke-rökare.

Läs om rummen på Hotel Tritone

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map