Semesterbostad på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Hotel Residence Oltremare

Utsikt över stranden vid Residence Oltremare
 
Hotel Residence Oltremare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Residence Oltremare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lipari Ö här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Residence Oltremare ligger beläget med panoramautsikt över havet, stranden och byn Canneto som ligger avskilt i förhållande till den livliga stadskärnan i Lipari hamn där många människor passerar på dagsutflykt från Sicilien och Kalabrien till öarna.

I Canneto hittar du flera familjedrivna restauranger, glassbarer och kaféer samt alla nödvändiga affärer. Det finns också apotek, bank och strand i anslutning till centrum. Offentliga bussar, som kör regelbundet, förbinder denna del av ön med hamnen i Lipari, varifrån man kan ta båt till de andra öarna och till Sicilien. Mot betalning av ett mindre tillägg, som betalas på plats, är det möjligt att beställa transfer till och från hamnen i Lipari på ankomst- och avresedagen.

Läs mer om Hotel Residence Oltremare

Hotel Residence Oltremare har reception och frukostrestaurang, med tillhörande terass med havsutsikt, som om kvällen fungerar som bar. Om du anländer med bil så finns det parkering vid lägenheterna. Varje lägenhet har egen terass med bord och stolar samt en fin havsutsikt. Lägenheterna är dessutom utrustade med aircondition i alla rum, TV och hårtork.

Läs om lägenheterna på Hotel Residence Oltremare

Dölj texten
 
 
search map