Semesterbostad på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Hotel Mea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Mea stod klart 2011 och ligger på en utsiktspunkt ca. 600 meter från Liparis hamn och historiska centrum. Canneto-stadsdelen där man finner en av öns finaste stränder ligger ca. 4 km från hotellet - som lätt nås med de offentliga bussar som kör ofta mellan Canneto-stadsdelen och Lipari, och busshållplatsen ligger vid hotellet.

Antagligen De Eoliska öarnas bästa pool

Detta 4-stjärniga hotell består av en fin pool med bubbelbad och är uppvärmd. Solterrassen kring poolen har utsikt både över Marina lunga hamnen och stadens borg på den ena sidan och Pinnata-klippan på den andra. På hotellet finns det vidare dygnet runt bemannad reception med tillhörande hall, restaurang, bar, läsrum och parkeringsplats. Hela hotellet är dessutom utrustat med wi-fi internetförbindelse.

Läs mer om Hotel Mea

Fina rymliga rum med balkong

Hotellets 37 rum är inredda i olika färger med linjer som tagit inspiration från de nordafrikanska kulturerna, som trots allt hålls dämpade för att verka minimalistisk och behaglig. Varje rum har utgång till en bred möblerad balkong där man kan sitta och njuta av öns behagliga klimat. Rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, wi-fi samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om l√§genheterna på Hotel Mea

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map