Semesterbostad på Lipari Ö på de Eoliska Öarna

Casa Papiro

Terrassen till deluxelägenheten Deluxelägenheten Familjelägenheten Familjelägenheten Enrumslägenhet Superior Enrumslägenhet Superior Standardrum Tresängsrum Economy Rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Spendera din semester i den lilla staden Canneto, 4 kilometer från Lipari hamn. I Canneto spenderar du semestern i en atmosfär som fortfarande förankras i den italienska vardagen. Och från stranden i Canneto, har du glädjen att kunna beundra öarna Panarea och Stromboli från solstolen.

La bella vita i Lipari

Denisa från Casa Papiro hälsar dig välkommen till hennes hus som ligger i fiskeorten Canneto. Huset ligger inte direkt vid hamnfronten, vilket är en fördel då du inte har huvudvägen precis utanför dörren. Från huset behöver du bara ta ett par steg mellan huset för att nå den vackra stranden. Landsorten har alla de nödvändiga butiker som du kan tänkas behöva. Lipari och dess livliga stad ligger inte långt bort: 4 kilometer - vilket på sommaren betyder 10 minuter med buss eller en halvtimmes promenad vid foten av backarna. Vi rekommenderar inte att du tar med dig bilen till ön då bussystemet är effektivt och du därmed slipper att parkera på öns smala gator.

Läs mer om Casa Papiro

Lipari, en gästfri ö

Du kommer att möta Denise, värdinnan, som bor i närheten med sin familj. Hon passar huset och hamnen och hon står redo att hjälpa dig med goda råd gällande utflykter på ön och på de andra Eoliska öarna. Casa Paprio föddes från passionen för ön, önskan om att göra det till liv, och nöjet att möta andra människor och kulturer. Inredningen är enkel, rummen är ljusa och inredda med sinne för god smak. Trädgården bjuder in till att njuta av den sydliga solen som lyser flera timmar om dagen.

Önskar du ett rum eller en lägenhet?

Casa Papiro erbjuder både rum och lägenheter, allt beroende på vad du föredrar. Boka den frukost du bäst gillar vid din ankomst, och Denise kommer se till att den serveras på din semester. Städning sker dagligen på efterfrågan (mot betalning). På stället finns också wifi. Några lägenheter erbjuder en vacker terrass i trädgården eller en terrass med havsutsikt.

Huset ligger i andra raden och du kan inte se havet från trädgården, men det är ändå en härlig plats för att läsa en god bok. Observera att Casa Papiro arrangerar transfer från Lipari hamn på förfrågan.

Läs om l√§genheterna på Casa Papiro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map