Semesterbostad i Viserba i Emilia-Romagna

Terminus Suite

 
Terminus Suite är inte tillgänglig i dagsläget
Terminus Suite är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Viserba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du precis vid den fina sandstranden i Viserba. Du behöver inte ens gå över vägen för att komma ner till vattnet och inte mycket längre för att ta dig till stadens restauranger, butiker och kaféer.

Låt barnen roa sig

Anläggningen drivs av familjen som äger den och du kommer att märka att de tagit hänsyn till behoven hos familjer med barn. Det finns t ex inomhusaktiviteter för de yngsta under de varmaste timmarna och på stranden kan de bygga sandslott medan du kan koppla av under ditt parasoll i de två solstolarna som inkluderas i varje lägenhet (ingår i priset). Du kan även använda anläggningens cyklar gratis, som lånas ut på ett först till kvarn basis. Kollektivtrafiken i området fungerar bra, så det finns egentligen ingen anledning til att använda bilen här.

Läs mer om Terminus Suite

Anlända med bil

Om du kommer hit med bil, kan du parkera 200 meter från anläggningen för en summa.

Lägenheter med balkong

Lägenheterna är enkelt inredda och består av ett pentry med två kokplattor, självständig luftkonditionering, balkong, TV och Wi-Fi-anslutning.

Lägenheterna på Terminus Suite

Enrumslägenhet med 2 sängar (typ A2 med balkong)

Lägenheterna består av ett vardagsrum med pentry (två kokplattor) och en dubbelsäng eller bäddsoffa, en balkong och ett badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ B4 med balkong)

Lägenheterna består av ett vardagsrum med pentry (två kokplattor) och en dubbel bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng, en balkong och ett badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ C6 med balkong)

Lägenheterna består av ett vardagsrum med pentry (två kokplattor) och en dubbel bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar eller en våningssäng, en balkong och ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map