Semesterbostäder & hotell i Viserba

 
Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden är även känd för temaparken "Italia in Miniatura", som är en nöjespark där du kan utforska hela den stövelformade halvön på en och samma plats. Gästerna kan också ha turen att uppleva den årliga tävligen för sandskulpturer som äger rum på stranden i Viserba.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Mrknader och shopping

Om du är intresserad av mat och marknader, bör du besöka den stora saluhallen i den historiska stadskärnan i Rimini, där särskilt färsk fisk säljs till lokalbefolkningen och de få turister som hittar hit. Detta område i Rimini erbjuder flera monument från olika historiska perioder, med betoning på den romerska eran. Här hittar du även goda shoppingmöjligheter med ett stort urval av läckra butiker som säljer allt från lokala produkter till märkeskläder och mer "kostmedvetna" alternativ.

Med tåg, buss eller bil

Gör en utflykt till det mycket vackra Piazza Tre Martiti och njut av en välförtjänt lunch eller ett gott glas vin! Från Viserba, ligger denna plats ca. 5 km bort. Självklart kan du välja att köra dit med bil, men det går även bra att ta tåget- som bara tar 6 minuter- och sedan gå den sista kilometern från Rimini station! Bussar går också med jämna mellanrum längs havet i Rimini under högsäsong.

Läs mer om Viserba

Dölj texten
 
 

Populärt i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

Villa Lidia

Riccione

search map