Semesterbostad i Torre Pedrera i Emilia-Romagna

Residence Sottovento

 
Residence Sottovento är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Sottovento är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torre Pedrera här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Sottovento ligger i den norra delen av Rimini i stadsdelen Torre Pedrara. Stället ligger på en sidogata till strandpromenaden med kort avstånd till den fina stranden.

Låt bilen stå

I denna stadsdel finns det både inköpsmöjligheter och matställe så man kan "glömma" allt om bilen ifall semestern ska tillbringas på stranden. I byggnaden finns det både garage, frukostrestaurang och tvätteri (mot betalning) samt en liten men fin pool.

Läs mer om Residence Sottovento

Du får privat balkong

Lägenheterna är fördelade på en och tvårummare och är alla utrustade med breda balkonger, aircondition, förvaringsbox, satellit-TV med DVD och wi-fi samt kokvrå med två kokplattor och microvågsugn. I badrummet finner man toalett, dusch och hårtork.

Lägenheterna på Residence Sottovento

Enrumslägenhet med 2+1 sovplatser (typ A2 med balkong)

Lägenheterna består av allrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn), dubbel bäddsoffa och utgång till balkongen samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det är möjligt att boka till en extra säng men tänk på att platsen blir något trång.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ B4 med balkong)

Lägenheterna består av allrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn), dubbel bäddsoffa och utgång till balkongen, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det är möjligt att boka till en extra säng i sovrummet men tänk på att platsen blir något trång.

Dölj texten
 
 
search map