Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Torre Pedrera är en härlig och barnvänlig badort ca. 5 km norr om Rimini med breda sandstränder och långgrunt vatten som inbjuder även mindre barn att bada i havet. Man ska gå långt ut för att det ska bli djupt samt uppleva strömmar. Dessutom finns det livräddare under dagtimmarna i högsäsongen.

Badorten Torre Pedrera är full av liv i månaderna juli och augusti med en blandning av barnfamiljer och ungdomar. I juni och från början av september präglas området av ett lugnt klientel. Om vintern bor här ca. 10.000 invånare. Sommarsäsongen bjuder massor av möjligheter för underhållning, restaurangbesök, barer och butiker av alla slags samt dagligvarubutiker. Vill man besöka Rimini tar det ca. 40 minuter med stadsbuss som kör på strandpromenaden nästan hela dygnet. Ankommer man i bil bör man låta den stå parkerad i högsäsongen, med mindre man beslutar sig för att åka på längre utflykter till någon av de många medeltidsstäder – flera fortfarande med tillhörande borgar – mellan 15 och 30 km in i landet. Man ska välja Torre Pedrera som sin semesterdestination för den traditionella, välkända och välkomnande gästfrihet från folket i området, känt som romagnoli, av regionens namn Romagna, som sträcker sig över hela området av Emilia-Romagna som går ut till havet hela vägen från Cesena och keramikstaden Faenza inne i landet. Man har förstått att förnya de så slitna strukturer och kvarlevor från Mussolinis berömda badkolonier för barn i efterkrigstiden, som fortfarande kan ses hela vägen längs kusten, idag omgivet av skolor, privatsjukhus och institut. Man har mer eller mindre byggt upp en stadsdel med nya och renoverande byggnader till hotell, residens och privatbostäder. Värt att besöka i området är Italia in Miniatura 273 miniatyrer av berömda italienska och europeiska byggnader i skala 1:25 och en kopia av Canal Grande i Venedig bland flera andra ting. Självklart ska man även lägga ett besök i Riminis historiska centrum, med Fellini Museet, Arco d´Augusto och Ponte dei Mille bron från Romartiden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Emilia-Romagna

Al Vecchio Convento

Portico di Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

search map