Omdömen från Locanda Antiche Macine
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bedömning av Locanda Antiche Macine

Vi kan verkligen rekommendera Locanda Antiche Macine. Vackert läge med lugna och sköna omgivningar. Fantastisk restuarang som serverar riktigt bra mat och dessutom till rimliga priser. Personalen trevlig och hjälpsam, det känns nästan som man bor hemma hos någon bekant. Som vanligt på landsbygden I Italien är det ingen självklarhet att alla I personalen pratar engelska. Hela stället är rent och fräscht och är det något som man inte är nöjd med fixas det omgående. Vi hade ett familjerum med sovloft vilket funkade bra. Dåligt med garderober och förvaringsmöjligheter på rummet. Det saknades någonstans att sitta bekvämt I rummet. Pool området helt Ok, där finns också möjlighet att äta enklare lunch under veckodagar då restaurangen inte serverar lunch. Stället mycket populärt för bröllposfester på helgerna vilket medför en del liv och rörelse men vi stördes inte nämnvärt av det.

Rekommendationer till andra gäster

Utflykt till San Leo rekommenderas varmt. San Marino är en trevlig utflykt men där är väldigt mycket turister och kanske lite väl mycket "turistfälla", åk dit tidigt för att slippa värsta invasionen.
Närmsta större ort Santarcangelo di Romagna är en mysig liten stad med trevliga gränder I gamla stan och många trevliga restauranger. Dessutom nästen helt tomt på turister!

Locanda Antiche Macine
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Familjesuite

Italiensk frukost
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

ojämn tillgång vid poolen
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Visa alla omdömen från Locanda Antiche Macine
 
search map