Omdömen från Locanda Antiche Macine

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Locanda Antiche Macine

Läs personliga omdömen av Locanda Antiche Macine som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Locanda Antiche Macine. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna som semester-destination

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna som semester-destination

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Dubbelrum Country House
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna som semester-destination

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Familjesvit
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Om du vill uppleva autentiska Italien, äta god mat, bo i vackra omgivningar med massor av avslappning och lugna omgivningar, så kan jag varmt rekommendera detta stället. Poolområdet är perfekt med en bra poolbar och restaurangen likaså. Detta är det perfekta stället till både barnfamiljer och par. Utöver pool, finns en lekplats och tennisbana. Restaurangen är verkligen läcker. Där är också många intressanta utflyktsmål. Det är verkligen ett härligt ställe.

Santarcangelo di Romagna som semester-destination

Åk till Santarcangelo och ät middag - det är mycket lokalt. Om ni vill se delfiner så kan Oltramare rekommenderas. Också ett besök i San Marino kan rekommenderas.

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Familjesvit
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna som semester-destination

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Dubbelrum Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Familjesemester inkl. tennisspel

Vi var mycket nöjda. Bra info och hjälp från In-Italia. Blev tyvärr stoppade i 2,5 timmar på Bologna flygplats på grund av problem med bilhyran. Vi hade beställt och betalt två bilar hos Gold Car - dessvärre hade bara en av oss ett kreditkort. Dumt av oss, men vi kände inte till reglen. Vi fick hyra en ny bil hos Avis, och förlorade därför 2000 DKK. Riktigt trist start på semestern. Jag har i efterhand sett varningen för detta på In-Italias, och andras, hemsidor. In-Italia: nämn detta för era kunder som hyr bil.
Vi ringde till Antiche gällande vår försening och det var inga problem. Stället är praktfullt. Personalen är toppen. Maten likaså. Rummen och service toppen. Nätet på tennisbanan var inte ok - det fick vi själva hålla på med. Läget perfekt för natur- och kulturupplevelser, och så hade vi sådan tur med vädret! Alla - 3 barnbarn, och vuxna - är nöjda med dagarna på Antiche.

Santarcangelo di Romagna som semester-destination

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Dubbelrum Classic
Familjesvit
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Antiche Macine

Semester avslappning och god mat

Santarcangelo di Romagna som semester-destination

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Familjesvit
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastik mat och mycket serviceinriktad personal

Även om vi inte fick det de-luxe rum som vi hade bokat i annexet, var vi nöjda med rummet som vi fick. Maten på plats är unik - och på absolut rimliga priser. Även om det fanns helgarrangemag på plats var det inte alltför besvärande . Kanske just därför att vi inte bodde i annexet, där den stora matsalen ligger.

Santarcangelo di Romagna som semester-destination

Området har många fina möjligheter till vandring - men hitta en egen vandringskarta (Turist eller bokhandlar), eftersom det inte fanns någon bra på Antiche Macine

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Dubbelrum Deluxe i annexet

Eftersom vi bodde i annexet vet vi inte kvaliteten på det, men vi stannade kvar i rummet och det var utmärkt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Fin och vänlig service på poolområdet - inklusive möjlighet att få handdukar och snacks
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Antiche Macine

Vi kan verkligen rekommendera Locanda Antiche Macine. Vackert läge med lugna och sköna omgivningar. Fantastisk restuarang som serverar riktigt bra mat och dessutom till rimliga priser. Personalen trevlig och hjälpsam, det känns nästan som man bor hemma hos någon bekant. Som vanligt på landsbygden I Italien är det ingen självklarhet att alla I personalen pratar engelska. Hela stället är rent och fräscht och är det något som man inte är nöjd med fixas det omgående. Vi hade ett familjerum med sovloft vilket funkade bra. Dåligt med garderober och förvaringsmöjligheter på rummet. Det saknades någonstans att sitta bekvämt I rummet. Pool området helt Ok, där finns också möjlighet att äta enklare lunch under veckodagar då restaurangen inte serverar lunch. Stället mycket populärt för bröllposfester på helgerna vilket medför en del liv och rörelse men vi stördes inte nämnvärt av det.

Rekommendationer till andra gäster

Utflykt till San Leo rekommenderas varmt. San Marino är en trevlig utflykt men där är väldigt mycket turister och kanske lite väl mycket "turistfälla", åk dit tidigt för att slippa värsta invasionen.
Närmsta större ort Santarcangelo di Romagna är en mysig liten stad med trevliga gränder I gamla stan och många trevliga restauranger. Dessutom nästen helt tomt på turister!

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Familjesvit

Italiensk frukost
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

ojämn tillgång vid poolen
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Bedömning av Locanda Antiche Macine

Locanda Antiche Macine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Locanda Antiche Macine
Dubbelrum Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Emilia-Romagna

search map