Agriturismo i Santarcangelo di Romagna i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kommer att mötas av en alldeles speciell atmosfär och en engagerad värd här på Locanda Antiche Macine. Den livliga och bullriga strandpromenaden ligger bara ca 16 km från dessa fridfulla och drömska berg, där en lugn och lokal atmosfär fortfarande präglar det dagliga livet. Med andra ord, ett läge som passar dig som vill kunna kombinera sol och bad med natur och kultur.

Utforska området

Du kommer att finna ett antal utflyktsmöjligheter inom ett rimligt köravstånd: Både mot Republiken San Marino och hela vägen runt den, eller i bergen och dalarna mot Toskana. Du kan nå vackra Ravenna eller saltgruvorna och den gamla hamnen i Cervia på mindre än en timme. Efteråt kan du avsluta dagen med en god måltid i restaurangen, där engagemang, gästfrihet och tradition är de viktigaste ledorden.

Avkoppling och aktiviteter på gården

Du behöver inte alltid åka på utflykter för att uppskatta Locanda Macine. Du kan bada och sola vid poolen, promenera eller cykla i bergen och i skogen på gården. Dessutom är det även möjligt att rida på ridskolan i närheten. Barn och vuxna kan jobba upp svetten på den multifunktionella idrottsplatsen där du kan spela tennis och fotboll.

Stämningsfulla och bekväma rum

Rummen är snyggt inredda i klassisk stil. Många av de ursprungliga materialen har använts som träbjälkar och gjutjärn och kontrasteras fint med milda färger. Alla rummen är utrustade med en minibar, kassafack, Wi-Fi, luftkonditionering och TV samt badrum med dusch och hårtork. Några av rummen ligger i ett annex.

Bra att veta

Restaurangen lockar även lokalbefolkningen som firar sina bröllop och årsdagar här, speciellt på helgerna.

L√§genheterna på Locanda Antiche Macine

Dubbelrum (classic)

Dubberlum med möjlighet att ta en extra person.

Suite

Har ett sovrum och ett allrum med bäddsoffa och möjlighet med en extrasäng.

Lägenhet m. 1 sovrum och sovloft

Lägenhet med litet pentry och terrass mot poolen. Här finns ett sovrum på bottenplan och ytterligare tre sängar en trappa upp.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map