Omdömen från Hotel Villa Roncuzzi

 
Hotel Villa Roncuzzi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Roncuzzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Pancrazio di Russi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Roncuzzi

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Roncuzzi som ligger i Emilia-Romagna. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Roncuzzi. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lugnt, konstnärlig idyll

Stället drivs av ett medelålders par. Framförallt frun är mycket konstintresserad, och har för övrigt ett galleri i Ravenna, vilket hotellet absolut präglas av. Rummen är inredda i gammeldags stil, är vackra och rymliga och det tillhörande badrummet är stort. Personalen är ett kapitel för sig själv - otroligt uppmärksamma, hjälpsamma och vänliga. Man känner sig så välkommen. Poolområdet är stort och läckert. Man äter rätt bra på hotellet, men det kan göras både billigare och lite bättre i Russi. Läget är mindre spännande, men i gengäld är här lugnt. Mer intressant är däremot att hotellet ligger superbra för besök i de många spännande städerna runt omkring, som Ravenna, Bologna och Faenza med flera.

Rekommendationer till andra gäster

Bologna är lite av en utmaning att köra till själv, då där är allt för få p-platser i centrum, så ta tåget från Russi istället. Russi är för övrigt också ett besök värt - om inte så ät på den restaurang som ligger bredvid resterna av det lilla tornet. Riktigt bra kvalitet för ett rimligt pris. Ravenna är ett måste för konstintresserade, och Faenza om man är intresserad av porslin - stadens centrum är mycket vackert. Ravenna har en riktigt trevlig stadsmitt, men det är nog framförallt kyrkorna man bör avlägga ett besök i, med deras otroligt vackra mosaikarbeten.

Hotel Villa Roncuzzi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Om man önskar lugn och ro, närhet till intressanta städer.
 
Själva boendet på Hotel Villa Roncuzzi
Junior Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map