Hotell i San Pancrazio di Russi i Emilia-Romagna

Hotel Villa Roncuzzi

Frukostmatsal Deluxe Gufo grigio Deluxe Aquila reale Junior Suite Junior Suite Gufo degli urali Suite Falco pescatore
 
Hotel Villa Roncuzzi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Roncuzzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Pancrazio di Russi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet har elegans utan motsvarighet. Invändigt finner man både reception, loungeområde med baren Agavi och vinkällare.

Storslaget hotell

Vid ingången till hotellet går man in i en annan värld, på både på gott och ont hotellet är i toppklass medans omgivningarna utanför hotelletsområde inte är särskilt spännande. Men kommer man i bil (här finns gratis parkering) ligger utflyktsmöjligheterna få kilometer bort: Kulturstäderna Ravenna och Faenza, nöjesparken Mirabilandia, Medeltidsbyn Brisighella, kanalbyn Comacchio och Adriaterkusten. Man kan även låna cyklar här.

Läs mer om Hotel Villa Roncuzzi

En mix av det klassiska och moderna

Hotellet har en elegans utan dess like, inredningen består av en harmonisk blandning av det moderna och det klassiska. Den vackra villan är från 1800-talet men som hotell öppnade de först 2006. Efter att ha njutit av pergolan med rosor kommer man till receptionen. Går man till höger kommer man till ett loungeområde med baren Agavi och en vinkällare medans till vänster ligger den trevliga frukostsalen (med buffè) med stora fönster om vänder ut mot poolen. Hotellet arrangerar också halvpension med lokal kock som lagar maträtter från grunden. Detta avtalar och bokar man direkt på plats från dag till dag, men kräver min. 5 personer. Det arrangeras även matlagningskurser. Hotellet har ingen hiss.

Dubbelrum Deluxe
- Samtliga 12 rum har deras egen personliga prägel med matchande färger och handgjorda överkast. Rummen har flatscreen-Tv med satellitkanaler, wi-fi, aircondition, minibar, telefon, safetybox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Delux-rummen ligger antigen på första eller andra våningen och flera har veranda eller terrass. I dessa rum finns det inte möjlighet till extra sängar.

Junior Suite
- Samtliga 5 rum har deras egen personliga prägel med matchande färger och handgjorda överkast. Rummen, som är större än Delux-rummen, har flatscreen-Tv med satellitkanaler, wi-fi, aircondition, minibar, telefon, safetybox och badrum med toalett, hårtork och dusch. I dessa rum finns det möjlighet till två extra sängar.

Suite
- Samtliga 5 rum har deras egen personliga prägel med matchande färger och handgjorda överkast. Rummen, som är hotellets största och finaste, har flatscreen-Tv med satellitkanaler, wi-fi, motionscykel, aircondition, minibar, telefon, safetybox och badrum med toalett, hårtork och dusch. I dessa rum finns det möjlighet till två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map