Semesterbostäder & hotell i San Pancrazio di Russi

Kyrkan Pieve di San Pancrazio i San Pancrazio di Russi Betagande mosaik i Basilica di Classe (utanför Ravenna) Ruiner av romerska villor i området
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är t.ex. endast 13 km till Ravenna, som är världskänt för sina imponeradne mosaiker och till och med uptaget på UNESCOs världsarvslista. Fajansstaden Faenza som endast ligger 20 km bort och Bologna som ligger 65 km bort, är bestämt också inom räckvidd för en dagsutflyt. I övrigt är det cirka 24 km till stränderna vid Adriatiska havet.

Karta över San Pancrazio di Russi

Klicka på kartan här nedan för att få en översikt över de semesterbostäder vi tillhandahåller i området. Du kan också se avstånden till olika flygplatser samt till städer i norra Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Emilia-Romagna.

Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i San Pancrazio di Russi? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten. Oavsett om du vill njuta av vita stränder, eller komma närmre naturen inne i landet, så kan vi nästan garantera att du kommer att hitta en semesterbostad som kommer att passa.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Det finns många internationella flygplatser inom räckvidd från San Pancrazio di Russi, om du föredrar att flyga till Italien. Rimini flygplats är den som ligger närmast, men endat cirka 10 km längre bort ligger Bologna flygplats. Därför är det normalt sätt möjligt att välja mellan ett brett utbud av flygbolag när du ska planera din resa till San Pancrazio di Russi, bland annat Ryanair, easyJet, SAS och Vueling.

Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien.

Det kör en buss till San Pancrazio di Russi från bland annat Ravenna, som har tågförbindelse till Rimini och Ferrara. Dock är det oftast lättast att ta sig fram med en bil. Hyr du en bil kan du dessutom lättare bege dig ut på utflykter under semesterns gång.

Restauranger och shopping

I själva San Pancrazio hittar du 3-4 restauranger (bland annat Trattoria Flora och fiskrestaurangen Cucoma), samt en liten supermarknad. För ytterligare inköp kan du bege dig till Russi som ligger 3 kilometer bort. 

Läs mer om San Pancrazio di Russi

Utflykter

För barnfamiljer är nöjesparken Mirabilandia lite utanför Ravenna ett perfekt utflyktsmål med något som passar både stora och små.

För den naturintresserade lockar kanske Delta del Po Nationalpark - Italiens största våtmark - med ett rikt djurliv, framförallt då det kommer till olika fågelarter. Du kan ta dig runt i bil, men vi rekommenderar också möjligheten att hyra en cykel och följa de markerade rutterna. 

Dölj texten
 
 
search map