Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residenza Sol Holiday

 
Residenza Sol Holiday är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Sol Holiday är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här kan du kombinera total avkoppling på stranden med utflykter i det intressanta området runt badorten Rimini. Speciellt barnen trivs här då de kan besökal de många nöjesparkerna som finns i närheten av Rimini, för att inte tala om den 15 km långa stranden i Rimini.

Vakna upp nära havet

Om du bor på Residenza Sol Holiday i Rivabella kan du dra nytta av dessa praktiska lägenheter ut till stranden, där havsutsikten kan avnjutas dygnet runt. Lägenheterna är kaklade och har ett välutrustat kök samt badrum med toalett och dusch. Du kommer säkert också att uppskatta din egen balkong. Lägenheterna är även utrustade med bl.a förvaringsbox, aircondition (mot avgift) och kaffekokare.

Du kan låta bilen stå

Du kan välja att antingen bila hit eller ta flyg och hyrbil och till Residenza Sol Holidays kan du även ta dig till med buss eller tåg. Du har endast ca. 20 meter till närmast hållplats och kan på så sätt enkelt utforska Riminis livliga och kulturella centrum.

Något som speciellt barnen uppskattar är ett besäk på Rimini Fiabilandia nöjespark och en dagsutflykt till San Marino. Du bör definitivt inte missa den största italienska miniatyr parken i Viserba eller parken "Italien i miniatyr" i staden Rimini.

Skäm bort dig själv med kulinariska upplevelser

Staden Rivabella är populär inte bara för det livsglada, kulturella centrum, den vackra sandstranden, men också för riktigt god mat så som läckra skaldjursrätter. Du bor med självhushåll vilket är mycket praktiskt men unna dig gärna en välsmakande måltid med familjen efter en varm dag på stranden, följt av en skön promenad med en glass i handen under kvällen.

 
 
search map