Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Riviera

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från Residence Riviera har du ett bra utgångsläge, speciellt om du längtar efter sol och bad. Du har nämligen ett kort gångavstånd till den härliga sandstranden, där du kan hyra strandplats.

Du tar dig runt till fots

Du har även inköpsmöjligheter och restauranger inom promenadavstånd, medans du får gå en liten lägre omväg för att komma in till Riminis spännande och historiska centrum. Du kan välja att ta dig fram på två hjul då Residence Riviera hyr ut cyklar, efter tillgänglighet. Allmän parkering finns mot en kostnad (bör förbokas).

Komfortabla lägenheter med balkong

I byggnaden finns det reception, hiss och tvättservice. Lägenheterna är i gott skick och har alla en balkong, pentry med bla micro och kyl, aircondition, Sat-Tv och Wi-Fi. Bor du mindre än 3 nätter så betalar du för nyttjandet av pentryt.

Läs mer om Residence Riviera

L√§genheterna på Residence Riviera

Studiolägenhet

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med två kokplattor) och dubbelsäng eller -bäddsoffa, utgång till egen balkong och badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 1 sovrum

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med två kokplattor) och två sovplatser i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, utgång till egen balkong och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map