Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Riviera

 
Residence Riviera är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Riviera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rimini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från Residence Riviera har du ett bra utgångsläge, speciellt om du längtar efter sol och bad. Du har nämligen ett kort gångavstånd till den härliga sandstranden, där du kan hyra strandplats.

Du tar dig runt till fots

Du har även inköpsmöjligheter och restauranger inom promenadavstånd, medans du får gå en liten lägre omväg för att komma in till Riminis spännande och historiska centrum. Du kan välja att ta dig fram på två hjul då Residence Riviera hyr ut cyklar, efter tillgänglighet. Allmän parkering finns mot en kostnad (bör förbokas).

Komfortabla lägenheter med balkong

I byggnaden finns det reception, hiss och tvättservice. Lägenheterna är i gott skick och har alla en balkong, pentry med bla micro och kyl, aircondition, Sat-Tv och Wi-Fi. Bor du mindre än 3 nätter så betalar du för nyttjandet av pentryt.

Läs mer om Residence Riviera

Lägenheterna på Residence Riviera

Studiolägenhet

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med två kokplattor) och dubbelsäng eller -bäddsoffa, utgång till egen balkong och badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 1 sovrum

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå (med två kokplattor) och två sovplatser i bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, utgång till egen balkong och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map